Sizce tipim çok kötü mü?

Bence saçlarını uzatmalısın. Yanları üstlere nazaran daha kısa yap. Daha gençsin yirmili yaşlarına doğru yüzün tam şekillenecektir. O zaman bu konuyu düşün, şu an bunun için erken. Ayrıca güzellik veya yakışıklılık göreceli bir kavramdır, bana güzel gelen sana güzel gelmeyebilir.
 
Hocam dürüst olmak gerekirse saçlarını resimlerdeki gibi yaptırırsan bence yakışır, bir de hiç kimse mükemmel değil ben de dahil. Yeter ki karakterin iyi olsun yeterli derim, bir de karakterinden etkilenirse kız sana zamanla ısınır ve aşık olur. Hatta çekici olmak istiyorsan bakımlı ol, fiziğini koru ve ter kokusu ile birleşince kötü koku yapmayan bir beğendiğin parfümü kullan. Bir de güzel bir kolye olabilir.
Bu solda ki saç ne olarak geçiyor.
 
Vallahi ben de bilmiyorum hiç ya, uzun erkek saç modelleri yazsam da aradığımı bulamıyorum. Galiba işinin ehli olan bir kuaföre sormak gerekir 🙂

Böyle yapmak istiyorum saçımı, saçım dalgalı gibi fön çekiyorum sonra normal bırakıyorum dağınık değişik bir şekil alıyor. Bu şekilin güzel olacağını düşünüyorum.
 
Böyle yapmak istiyorum saçımı, saçım dalgalı gibi fön çekiyorum sonra normal bırakıyorum dağınık değişik bir şekil alıyor. Bu şekilin güzel olacağını düşünüyorum.

Aynen hocam ama yüz tipiniz de önemli, yine de denemekten zarar gelmez. Ben de bayağı seviyorum bu saçı ama şu an 3 numara benim saçım 😔 eskiden sağdaki attığım fotoğraf gibiydi belki hiç kesmesem solda attığım fotoğraf gibi olabilirdi.
 
Bu aralar psikolojim acayip derecede bozuk, bozuk olmasının bir nedeni de tipim. Bu konuyu açmak biraz saçma gibi oldu ama başka soracak bir yer bulamadım, kime sorsam tipinde ne var falan diyor. Zaten yüzüme karşı çok çirkinsin de demezler beni rencide etmemek için. Aynaya bakınca tipimi nedense anlayamıyorum, çirkin miyim değil miyim diye öyle boş boş bakıyorum. Belki de gerçekten çok kötü bir tipim vardır. Benim iyiliğim için lütfen gerçekten doğruları söyleyin. Bu konuyu okuyan herkes lütfen fikrini belirtirse sevinirim. Çok kötüyse lütfen çok kötü deyin.

Tip güzel ama saç kötü.
Saça şekil verebilirseniz emin olun daha iyi olacaktır.
Saçınızı uzatın yan ve arkalarda kesin tamamdır.
 
Bu aralar psikolojim acayip derecede bozuk, bozuk olmasının bir nedeni de tipim. Bu konuyu açmak biraz saçma gibi oldu ama başka soracak bir yer bulamadım, kime sorsam tipinde ne var falan diyor. zaten yüzüme karşı çok çirkinsin de demezler beni rencide etmemek için. Aynaya bakınca tipimi nedense anlayamıyorum, çirkin miyim değil miyim diye öyle boş boş bakıyorum. Belki de gerçekten çok kötü bir tipim vardır. Benim iyiliğim için lütfen gerçekten doğruları söyleyin. Bu konuyu okuyan herkes lütfen fikrini belirtirse sevinirim. Çok kötüyse lütfen çok kötü deyin.
Hocam saç uzatırsanız bence daha iyi olur
 

Geri
Yukarı