Sizce Windows 10 Starter veya Lite gibi bir sürüm olmalı mıydı?

Benim burada savunduğum konu Windows 7 ile Windows 10 aynı anda çıkıp ikisi de güncelleme alsalardı Windows 7 daha stabil ve daha mükemmel çalışırdı. Şu an tabii yeni sisteme Windows 7 tavsiye ediyorum. Bir çok var hangisini örnek vereyim siz söyleyin ben cevaplayayım xd. Microsoft'un her işletim sisteminin desteği bittiğinde Windows'ları yavaşlattığını düşünüyorum şahsen. Windows 7 destek kesilmeden önce bana mısın demiyordu, bir destek kesildi yemeksiz kalmış kuş gibi hareket edemiyor. Eski halinden eser yok. Yada benim gözlerim bozuktur bilemiyorum.

Son güncelleme olan

KB4534310​

Sürümü sadece şunları içeriyor:
  • Microsoft betik altyapısı, Windows giriş ve oluşturma, Windows depolama ve dosya sistemleri ve Windows server için güvenlik güncelleştirmeleri.
  • Ben bir yavaşlatma göremedim? Ya siz?

Kullanan kullanır ve onların çoğu arkaplanda açık değil ve uygulamaların işlevleri.
  • Alıntı ve taslak=ekran görüntüsü.
  • Mail=e postana bakma veya e posta gönderme.
  • Alarmlar ve saat=süre tutmak için ve alarm için.
  • Filmler ve TV=video izlemek için.
  • Geri bildirm merkezi=geri bildirim yapmak için.
  • Kişiler=kişiler eklemek için ve bunları mailde hızlıca kullanabilmek için.
  • Paint 3D=3D çizim yapabilmek için.
  • Ses kaydedicisi=ses kaydetmek için.
  • Telefonunuz=telefonu bağlayarak telefonu uzaktan kullanabilmek için
  • Yapışkan notlar=not almak için.
  • Yardım alın=yardım almak için.
Gitsin SSD alsın adam akıllı işlemci kullansın.

1608580709540.png

1608580731598.png

1608580839524.png

Ben nasıl bu durumda rahatça kullanıyorum.

Modifiyeli sürümler berbat. İzlendiğinin en büyük belirtisi Google'da "bu bilgisayar kurucunuz tarafından yöneticiliyor" hatasıdır.

En önemli özellikleri kaldırıp gereksiz hizmetleri bulunduruyorlar, takılma ve kasmadan geçilmiyor ayrıca FPS arttırmıyor videolarda belirtildiği gibi az RAM harcamıyor bunların yanı sıra dil eklenmiyor PC'yi kullanırken her şey united States'e bağlı.
Windows 7 için mi hıh :D Windows 7 2 GB RAM'de bile stabil bir şekilde oyun oynayıp video izlettirebiliyordu. Siz vista ile 7'yi karıştırmışsınız.

Vista'yı geçen gün kurdum sistem eski olduğundan uygulamaların güncel sürümlerini desteklemiyor ve YouTube bile açamıyorsunuz. Evet Windows 7 hızlı ama Linux'un bazı dağıtımları rahatlıkla Windows 7'ye fark atmakta ayrıca Windows 7'nin desteği bitmiş olsa da güncel bir işletim sistemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı