Sizce Windows 10 Starter veya Lite gibi bir sürüm olmalı mıydı?

Modifiyeli sürümleri denediğimde orjinalinden daha yavaştı ve saçmaydı. Official olarak güzel bir sürüm gelse ve HDD desteklese mükemmel olur. Microsoft yetkililerine e-posta atılması lazım.
Modifiyeli sürümler berbat. İzlendiğinin en büyük belirtisi Google da "Bu bilgisayar kurucunuz tarafından yöneticiliyor" hatasıdır.

Arkadaşlar gelmiş Windows 7 iyi diyorsunuz ama Windows 10 daha işlevsel ve güncelleme alıyor ve daha güvenli ve oyun için tabii ki Windows 10.
Oyun için Windows 10 demen saçma velakin diğer düşüncelerini onaylıyorum. Windows 10 aşırı derece gereksiz fazla kod kullanılmış bir işletim sistemi. Tam bir Windows Vista v2 faciası gibi bir şey benim gözümde. Windows 7 de işler öyle değil. Tüm gereksiz kodlardan arındırılmış yeni doğmus bebek kadar saf bir işletim sistemi. Windows 10 mantığı " Parayı veren düdüğü çalar".

Microsoft dışında çıkarılmış hiçbir Windows sürümü güvenli değildir. Zaten başlı başına Microsoft'un güvenlik için çıkardığı protokollerin çoğunu iptal ediyorlar. Tehlikelidir. Kullanmayın kullandırtmayın...
Oyun için Windows 10 demen saçma velakin diğer düşüncelerini onaylıyorum. Windows 10 aşırı derece gereksiz fazla kod kullanılmış bir işletim sistemi. Tam bir Windows vista V2 faciası gibi bir şey benim gözümde. Windows 7'de işler öyle değil. Tüm gereksiz kodlardan arındırılmış yeni doğmus bebek kadar saf bir işletim sistemi. Windows 10 mantığı " parayı veren düdüğü çalar".

Hocam parayı veren düdüğü çalar derken? Windows 7 için de bir zamanlar parayı veren düdüğü çalardı?

Oyun için Windows 10 demen saçma velakin diğer düşüncelerini onaylıyorum. Windows 10 aşırı derece gereksiz fazla kod kullanılmış bir işletim sistemi. Tam bir Windows vista V2 faciası gibi bir şey benim gözümde. Windows 7'de işler öyle değil. Tüm gereksiz kodlardan arındırılmış yeni doğmus bebek kadar saf bir işletim sistemi. Windows 10 mantığı " parayı veren düdüğü çalar".

Oyun için Windows 10 çünkü yeni oyunlar ve Windows 10'da daha iyi çalışıyor ve Windows 7'de birçok özellik yok
Microsoft Store uwp uygulamalar Windows güvenliği.
Ve daha birçok şey ve Windows 10'da parayı veren düdüğü çalar değil parayı veren daha iyi bir düdüğü çalar ama parayı vermeyen de düdük çalar.

İşin en saçma yanı ise daha önceki Windows 10 derlemelerinin kaynak kodunda Starter sürümünün olması. Hatta Build 15025'in Starter sürümünün gösterildiği bir video da vardı. Bu arada sahte falan da değildi, gerçekti.
Yani Microsoft bir ara Windows 10 için de Starter sürümü düşünmüş fakat sonradan vazgeçmiş. Keşke vazgeçmeseydi. Çünkü Home sürümü bile HDD'li sistemlerde berbat çalışıyor (istisnalar hariç, bir tane okul arkadaşım HDD ile hiç sorun yaşamadan Windows 10 kullandığını söyledi). Starter gibi bir sürüm gelseydi ve bu sürümde HDD'li sistemlere yük oluşturabilecek bileşenler ve özellikler kaldırılsaydı o zaman kimse Windows 7 veya 8.1 kullanmak zorunda kalmazdı. Ama bir firma piyasada tekel olarak kalınca hiç gelişim de yapmamaya başlıyor işte, sorun orada.

Oyun için Windows 10 çünkü yeni oyunlar ve Windows 10'da daha iyi çalışıyor ve Windows 7'de birçok özellik yok
Microsoft Store uwp uygulamalar Windows güvenliği.
Ve daha birçok şey ve Windows 10'da parayı veren düdüğü çalar değil parayı veren daha iyi bir düdüğü çalar ama parayı vermeyen de düdük çalar.
Kesinlikle katılmıyorum bu düşünce. Windows 10 oyunlar için optimize edilmiş değil, yeni sürücüler oyun için optimize edilmiş. Kendine göre güncelleme yapması, kafasına göre istemediğim şeyleri silmesi, işletim sistemi bir süre sonra hantallaşıyor (HDD için). Çok fazla hatası olan bir işletim sistemi. Windows 7'nin özelliği o zaten, saf bir işletim sistemi. Gereksiz hiçbir program yok. Çok hızlı. Desteği kesilmese asla Windows 10 da durmazdım. Yiğidi öldür hakkını yeme ama Windows 10 Enterprise LSTC aşırı derece de mükemmel çalışıyor. Windows 7 abisini aratmıyor. Gereksiz güncelleme, gereksiz program, gereksiz ram, disk, işlemci kullanımı vb. hiçbir sorunu yok.

Microsoft dışında çıkarılmış hiçbir Windows sürümü güvenli değildir. Zaten başlı başına Microsoft'un güvenlik için çıkardığı protokollerin çoğunu iptal ediyorlar. Tehlikelidir. Kullanmayın kullandırtmayın...

Hocam parayı veren düdüğü çalar derken? Windows 7 için de bir zamanlar parayı veren düdüğü çalardı?
Windows 7 için mi hıh :D Windows 7 2 GB ram de bile stabil bir şekilde oyun oynayıp video izlettirebiliyordu. Siz Vista ile 7'yi karıştırmışsınız.

O zamanlar 2 GB RAM'ler de lükstü :)

Windows 7 için mi hıh :D Windows 7 2 GB RAM'de bile stabil bir şekilde oyun oynayıp video izlettirebiliyordu. Siz vista ile 7'yi karıştırmışsınız.

Windows 7 için mi hıh :D Windows 7 2 GB RAM'de bile stabil bir şekilde oyun oynayıp video izlettirebiliyordu. Siz vista ile 7'yi karıştırmışsınız.

Vista zaten berbat ona karışmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı