King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 4 Aralık 2020 #71 Bekleyip göreceğiz. Anneannem ve büyükanneannem aşıyı olacaklar. Onlarda bir şey olmazsa ben de aşı olacağım.
Bekleyip göreceğiz. Anneannem ve büyükanneannem aşıyı olacaklar. Onlarda bir şey olmazsa ben de aşı olacağım.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Aralık 2020 #72 Diğer aşıyı alırım paralı olanları ya da çindekinde beklerim 1 2 ay sonra sorun yok ise belki yaptırırım.
Diğer aşıyı alırım paralı olanları ya da çindekinde beklerim 1 2 ay sonra sorun yok ise belki yaptırırım.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #73 Herkes için farklı etki yaratır. Şimdi biri hiçbir yan etki göstermeden yürür gider bir diğeri ise nezle olur gibi gibi kişiden kişiye değişir.
Herkes için farklı etki yaratır. Şimdi biri hiçbir yan etki göstermeden yürür gider bir diğeri ise nezle olur gibi gibi kişiden kişiye değişir.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #74 White Chocolate Mocha dedi: Ben kuşku falan da duymuyorum artık. Dünyanın maymunları biziz galiba diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Bkz: LoL Türkiye sunucusu en büyük örneği.
White Chocolate Mocha dedi: Ben kuşku falan da duymuyorum artık. Dünyanın maymunları biziz galiba diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Bkz: LoL Türkiye sunucusu en büyük örneği.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #75 1 yılda aşıyı nasıl buldular merak ediyorum ayrıca virüsün çıktığı yerden aşı almak ne kadar mantıklı düşünülür.
1 yılda aşıyı nasıl buldular merak ediyorum ayrıca virüsün çıktığı yerden aşı almak ne kadar mantıklı düşünülür.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #76 Dryus dedi: Çin aşısı alan tek Devlet biziz. Bir vatandaş olarak kuşku uyandırıyor bana bu durum. Genişletmek için tıkla... Endonezya, Brezilya ve Şili de bu aşıyı sipariş etmiş.
Dryus dedi: Çin aşısı alan tek Devlet biziz. Bir vatandaş olarak kuşku uyandırıyor bana bu durum. Genişletmek için tıkla... Endonezya, Brezilya ve Şili de bu aşıyı sipariş etmiş.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 4 Aralık 2020 #77 Ben Çin'e güvenmiyorum ve yaşım küçük olduğundan önceliğim yok. (Yaş 13)
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.604 Makaleler 1 Çözümler 81 4 Aralık 2020 #78 Hastalik ve asi ayni yerden geliyor ve hic killandirmiyorsa bu sizi tebrik ediyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #79 Motionless IN White dedi: Aşı yaptıran kişiler arasında olacağım, zaten Çin'e her zaman güvenmişimdir. Genişletmek için tıkla... Çin'in güvenilir olduğuna katılmıyorum. Adamlar aşıları hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar. Diğer dediklerine katılıyorum, bu noktada ise ayrışıyorum senden.
Motionless IN White dedi: Aşı yaptıran kişiler arasında olacağım, zaten Çin'e her zaman güvenmişimdir. Genişletmek için tıkla... Çin'in güvenilir olduğuna katılmıyorum. Adamlar aşıları hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar. Diğer dediklerine katılıyorum, bu noktada ise ayrışıyorum senden.
rose69 Megapat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #80 Ben olurum büyük ihtimal.