Size CS2 düştü mü?

Rank alayım dedim muhafızdan silver rütbesine düşürdü. Beta kaydı da gelmedi. Bu ne saçmalık arkadaş?

Ekran kartın neydi hocam? DirectX 11 desteklemiyordur belki? Ya da ekran kartı sürücünü yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Yukarıda sınırlı test daveti yazan kocaman bir "buton" var hocam, bastıktan sonra aşağıdaki "kaydol" yazan yeşil düğmeye tıklayıp oyunu kapatıyorsunuz. 26.4 GB indirme hayırlı olsun.

Destekliyor ben entegre ekran kartını kullanıyormuşum normal ekran kartını aktif edince düzeldi.

Sonradan rank alanlara da CS2 daveti geldi.

Rank alayım dedim muhafızdan Silver rütbesine düşürdü. Beta kaydı da gelmedi. Bu ne saçmalık arkadaş?
Beta diye çıkardıkları şeyi keşke hiç çıkarmasalardı ve bizde görmeseydik şu anlık ben görmezden geliyorum ben FPS ani düşüşü optimizasyon sıkıntısı kasma donma takılma gibi oyun zevkimi mahvedecek olaylar yüzünden lanet okudum resmen görmezden gelmek en iyisi sizde durumlar nasıl FPS olarak hocam?

Beta diye çıkardıkları şeyi keşke hiç çıkarmasalardı ve bizde görmeseydik şu anlık ben görmezden geliyorum ben FPS ani düşüşü optimizasyon sıkıntısı kasma donma takılma gibi oyun zevkimi mahvedecek olaylar yüzünden lanet okudum resmen görmezden gelmek en iyisi sizde durumlar nasıl FPS olarak hocam?
1693756229548.png

Botlarla oynarken 220 FPS, DM girerken maksimum 150 FPS veriyor. CS2'de aşırı bir performans verimsizliği mevcut. Rekabetçi daha hiç girmedim.

Eki Görüntüle 1929747
Botlarla oynarken 220 FPS, DM girerken maksimum 150 FPS veriyor. CS2'de aşırı bir performans verimsizliği mevcut. Rekabetçi daha hiç girmedim.
Bu konuda kesinlikle haklısın. Botlarla oynarken en yüksek grafiklerde zorlanmadan oynayabiliyorum, DM'ye girince oyun çöküyor 🤣 Rekabetçi ise DM'den birazcık daha iyi performans veriyor. Neyse düzelir diyelim.

Bu konuda kesinlikle haklısın. Botlarla oynarken en yüksek grafiklerde zorlanmadan oynayabiliyorum, DM'ye girince oyun çöküyor 🤣 Rekabetçi ise DM'den birazcık daha iyi performans veriyor. Neyse düzelir diyelim.
Düzelmesi aylar sürecek. En azından CS2'ye olan hevesim geçti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı