Size göre en iyi dağıtım ve en kötü dağıtım hangisi?

Şu an Ventoy'um üzerinde güncel ISO dosyası bulunuyor. Severim.

Ben denedim hocam çıldırdım Arch'tan bana göre daha zor oldu velevki driver veya uygulama kurarken sıkıntı yaşadım.

Ayrı olsa güzel olur belki ama snap kötü bir şey değil hocam öyle.
Bir de bence Ubuntu'da öyle kullanıma engel bir bug yok, Ubuntu çok kararlı ve stabil bir işletim sistemi.

Hocam snap bana göre kötü olması uygulama kararlılığı sıkıntı çıkarması Arch gibi değil bazen sorun yaşadığım oluyor.

Mint MATE, Pop_OS ve Arch en sevdiklerim.

Default KDE ile gelen dagitimlari sevmiyorum. Rolling-release de sevmiyorum. ( Arch haric ). Daha basit ve hizli oldugunu dusundugum pacman > apt.

Basit, seri ve fonksiyonaliteyi estetige tercih eden pragmatist UI tasarimlari hosuma gidiyor. Systemd kullanimina hic itirazim yok. Ugrasacak enerjim olsaydi Gentoo da denemeyi cok isterdim ama olmadi :)

İyi sosyaller, size göre en iyi dağıtım ve en kötü dağıtım hangisi?
Bana göre Zorin OS ve Ubuntu en nefret dağıtım.
En sevdiğim Arch nix OS Linux Mint.

En sevdiğim Debian.
En nefret ettiğim LXLE.

En nefret ettiğim dağıtımlar manjaro, artix, antix, deepin, mx, ubuntu, mint, zorin, Kaos,harmonyos, bluestar, nitrux, cutefish, rhel, ubuntu, kubuntu, lubuntu, muruntu, çukuntu Vs vs.

En sevdiğim dağıtımlar Arch, Nix, Gentoo, Guix.

Gentoo, Crystal Linux, Pure OS, Arch Linux.
Ama bunlardan en çok Pure OS driverlar yoktu.

En nefret ettiğim dağıtımlar manjaro, artix, antix, deepin, mx, ubuntu, mint, zorin, Kaos,harmonyos, bluestar, nitrux, cutefish, rhel, ubuntu, kubuntu, lubuntu, muruntu, çukuntu Vs vs.

En sevdiğim dağıtımlar Arch, Nix, Gentoo, Guix.
Harmonyos?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı