Size içimi döküyorum

Her olumsuz diyene değil aslında. 2-3 ay önce beni hasta eden bir ton tip vardı. Şu ankiler kadar tilt olmuyorum.
İşte bana da 1 ay önce öyle diyen çok kişi vardı. Laflarını yedirdim onlara. Onlara üstün olduğunuzu göstermelisiniz. Bu şekilde kaçmış olursunuz.

İşte bana da 1 ay önce öyle diyen çok kişi vardı. Laflarını yedirdim onlara. Onlara üstün olduğunuzu göstermelisiniz. Bu şekilde kaçmış olursunuz.

Tartışmaları pek sevmem. Tartışsam da gereksiz mesaj cezasını yine ben alıyorum.

EİC sayısının bir önemi yok. @Samotne Ciasteczka ile benim çözüm sayım gayet az ama foruma katkımızın olduğunu düşünüyorum.
En iyi cevap sayısı az olup mavi ekran konularına girmeyen kişilerin foruma bir katkısı yok, bilmiyor musunuz?

@Samotne Ciasteczka bunu beğenmedi.

Şaka şaka.
En iyi cevap sayısı az olup mavi ekran konularına girmeyen kişilerin foruma bir katkısı yok, bilmiyor musunuz?

Ben sistem açılmıyor vb. konulara giriyorum, sayılır mı?

Ekleme yapmak istiyorum. Moderatör olanların çoğu da bu konulara yardımcı olan üyelerden çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…