Size içimi döküyorum

Ben bir zamanlar "masaüstü bilgisayar" konusundan hiç ayrılmazdım. Ayrıldım çünkü artık insanlar boş yere sistem toplattırıyorlardı. Burada çok dolandım ve temmuz-ağustos ayları çok ilgilendim.

Sonra konu dışı takıldım biraz. Orası çok sıktı. Çünkü gerçekten çok boş bir muhabbet dönüyor.

Sonra sosyalden bazı üyeleri tanıdım. Onlar mavi ekran ile ilgileniyordu. Onlar bana bazı şeyler öğrettiler. Biraz ben koydum ve çabaladım. İşte bu günlere geldim. Şu an mavi ekran konularıyla mutluyum.

Sanan önerim bilgili olduğun konulara yaz. Bilgili olmadığun konuları öğren. Ben mesela ne bilirdim mavi ekran konularına yazacağımı. Şimdi ise çok rahat korkmadan yazabiliyorum. Sen öğrendikçe yardım etme isteğim daha çok artacak.

Çözüm sayısına fazla takılma. Bir sorunu çözsen bile en iyi cevap vermiyorlar. O kadar sistem topladım, bazı sistemler için 30 dakika kadar uğraştım fakat bir beğeniyi veya en iyi cevabı çok gördüler.

En iyi çözüme göre üye değerlendirenleri çok gördüm. Derdim aslında niteliksiz boş gibi görünmemek. Ama bu yazıdan sonra işime yaramayacak bir sayı artık.

Her ne kadar takmayın kafanıza demesi kolay olsa da öyle olmuyor maalesef. Yapabileceğiniz en iyi şey sevmediğiniz üyeleri göz ardı etmek. Bu forumda bazı konular hariç pek de yardım alamıyorsunuz açıkcası. Benim konularım en iyi örneği:) Bazılarıyla aynı düşünceyi paylaşmıyorsan burada sevilmiyorsun. Saygı gösterin diyen kişiler de saygısızlığın alasını yapıyor. Yardım etseniz de pek kıymeti kalmıyor. Yazdığınız şeyin aynısını moderatör yazsa onun cevabı daha çok beğeni alıyor ve onun mesajı çözüldü olarak işaretleniyor. Maalesef burası böyle:( İnsanlara kendi bilgim ile yardım etmeye çalışıyorum ama pek de değer görmüyor. En iyisi salmak.:(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı