Size mutsuzluğun resmini gösterebilirim

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
Hiç unutmam bundan 1.5 yıl önce arkadaşımla Dota 2 oynarken oyun sonu eşya düşmesinden arkadaşıma "Gürleyen Topuz" düşmüştü. Biz de hiç umursamadık fakat arkadaş oyundan çıkıp değerine bakmak isteyince 250 ₺ gibi bir fiyatı vardı fakat satılamıyordu. Arkadaşım da sağ olsun bana hediye etmişti. Şimdi görünce aklıma geldi. Bir ara silecektim eşyayı sırf satamıyorum sinirimi bozuyor diye. Sonra dedim ki: "Dursun, belki ileride satışa falan açılır.". Bu da böyle bir anımdır. :D

Adsız.jpg

Insan hic degilse arkadasinin hatrina saklar. Arkadasin satmak icin elinde bekletmemis, sana hediye etmis, sen hala satip para kazanma pesindesin.

Insan hic degilse arkadasinin hatrina saklar. Arkadasin satmak icin elinde bekletmemis, sana hediye etmis, sen hala satip para kazanma pesindesin.

Satma derdinde olduğumu kim söyledi ki?

Ben de gösterebilirim mutsuzlugun resmini.

Eki Görüntüle 271912

Konu Dışı bölümünde bile bu kadar konunun dışına çıkıldığını görmemiştim. :)

Zaten hiçbir konu açmıyordum kolay kolay forumda, bu da tuzu biberi oldu.

Son düzenleme:
Hiç unutmam bundan 1.5 yıl önce arkadaşımla Dota 2 oynarken oyun sonu eşya düşmesinden arkadaşıma "Gürleyen Topuz" düşmüştü. Biz de hiç umursamadık fakat arkadaş oyundan çıkıp değerine bakmak isteyince 250 ₺ gibi bir fiyatı vardı fakat satılamıyordu. Arkadaşım da sağ olsun bana hediye etmişti. Şimdi görünce aklıma geldi. Bir ara silecektim eşyayı sırf satamıyorum sinirimi bozuyor diye. Sonra dedim ki: "Dursun, belki ileride satışa falan açılır.". Bu da böyle bir anımdır. :D

Eki Görüntüle 271854
Bunun "Mizah" bölümünde açılması gerekmiyor muydu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı