Size saygısızlık yapıldığında sesinizi çıkarabiliyor musunuz?

Hiç kimse anne ve babaya küfür edecek kadar gevşememeli. Ben 13 sene boyunca nasıl onun annesine küfür etmediysem o da bana etmeyecek. Benim annem arkadaş arasında küfürlere yakıştırılacak kadar değersiz değil.

Bir de bir kez değil 2 kere etti 5dk ara ile. İlk ettiğinde sinirlendiğini bildiğim için bilerek bir şey demedim. İkici ettiğinde bana mı diyon dedim.
Otoriter. Not: Normal olduğunu gösterir.
 
Bu çok sıkıntı bir durum adam alttan alta laf sokmaya çalışıyor ama ben cevap verdiğim de sen çok ciddiye alıyorsun diyorlar ne yapacağımı anlamıyor en sonun da ne dediklerini pek umursamadan karşılık veriyorum ve siz beni neden ciddiye alıyorsunuz ki diyorum yavaş yavaş susmaya başladılar yılanın başını en başında ezin yoksa kendilerini bir şey sanıyor insanlar ama samimiyetine inandıklarınızı da ciddiye almayın.
 
Tabi. Mesela dün cyberpunk oynarken bir kadın beni çok rahatsız etti, oyunda bana seçenek sundu kafasını patlat yada çekip git diye. Şimdi ben çekip gidersem gece rahat uyuyamam o yüzden çektim altıpatları vurdum kafasına içimin yağları eridi.
Fru2kRKXwAA37W4


😃
 

Yeni konular

Geri
Yukarı