Sizi en çok etkileyen filmler nedir?

Dostlar selam. Biraz sohbet etmek istediğimden, biraz da film önerisi almak istediğimden açıyorum bu konuyu. Sizi en çok etkileyen, iz bırakan film-filmler hangileridir acaba?

Ben başlayayım:

Leon, Upgrade, Titanic, The Truman Show, Scarface, In Time filmleri çok etkilemişti beni. Animasyon filmi olarak da Wall-e'nin yeri ayrıdır bende :)

Ya sizler?
The Godfather,Matrix(animatrix dahil) onun dışında bir filmden etkilendiğim söylenmez yada aklımda gelmiyor bi american pyscho vardı ama o çok etkilememişti.
 
My Name is Khan.

4-5 kere izledim belki daha fazla ciddi anlamda etkilendiğim bir yapımdır. Hintliler ne kadar çoğu işi batırsa da bazı konuları bence çok güzel bir şekilde işliyorlar.

Küçükken olayı tam anlamamış olsam da geçenlerde izlediğimde çok daha derin bir anlama sahip olduğunu anladım ve tekrardan izlemek istemiyor değilim.
 
@393654 Bu arada ben de aynı şekilde. Odamın her yerinde Breaking bad posterleri, figürleri, kıyafetleri dolu :)
@BizowiE Ya Yıldızlar arası bana fazla kafa yorucu ve karışık geldi Özellikle final sahnesi. Hatta filmdeki bir oyunucunun bile finali anlamadığını duymuştum :D
Breaking bad cidden muhteşem bir dizi 1 haftada bitirdim.
 
@393654 bu arada ben de aynı şekilde. Odamın her yerinde Breaking Bad posterleri, figürleri, kıyafetleri dolu :)
@BizowiE ya yıldızlar arası bana fazla kafa yorucu ve karışık geldi özellikle final sahnesi. Hatta filmdeki bir oyunucunun bile finali anlamadığını duymuştum :D

Evet film biraz kafa karıştırıcı.
Benim izlediğim ilk uzay temalı filmlerden olduğu için bana çok iyi gelmişti. Final sahnesini bende ilk başta anlamadım 2. izleyişimde anlamıştım 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı