Sizi en çok etkileyen rüyalarınız?

467597

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
1.389
Çözümler
2
Selam arkadaşlar, kimileri saatlerce oyun oynayıp rüyasında o oyunla alakalı bir şey görmüştür. Kimileri çok alakasız ama bol aksiyonlu şeyler görmüştür rüyasında ve bayağı bir etkisinde kalmıştır. Sizi en çok etkileyen ve aklınızı karıştıran "LAN ben ne yaşadım" dedirten rüyalarınızı yazabilirsiniz, okuyup eğleniriz.
 
Marmara denizinin metrelerce yükselip ayağımın ucuna kadar gelip geri çekildiğini görmüştüm yıllar oldu hala unutmadım. Sadece bir tanesi.
 
Rahmetli Dedem ölmeden önce beni rüyasında görmüş. Evimiz bomboş, daha yeni taşınmışız ve ben çırılçıplak bir şekilde elimde kuru ekmekle ondan para istiyor muşum (bu olay yaşandığı zaman 13 yaşında falandım.) Ne hikmetse aynı rüyayı kendi bakış açımla bende gördüm. Aynı zaman dilimi aynı şeyler aynı olay örgüsü her şey aynı idi. 1-2 gün sonra Dedem yanımıza geldi (o zamanlar başka yerde yaşıyoruz. Ayrı idik) işte sonra alışveriş, evde kalma falan.
Ama aynı gün içerisin de aynı rüyayı aynı olay örgüsü ile görmemiz beni çok şaşırtmış idi. Hala rüyayı dün gibi hatırlıyorum. Bu arada o zamanlar durumumuz o kadar kötü değildi yani Allah'a şükür iyi geçiniyor idik. Ama rüyanın hikmetini anlayamadım.
 
Sanırım bilgisayar başında daha az vakit geçirmem gerek, artık burası rüyalarıma girmeye başladı. Hiç özel bir durum da yok, sadece buradayım. Şu an ne yapıyorsam onu yapıyorum.
 
Aksiyonlu bir rüya idi arabada bayağı basıyorum 250'lerde gidiyordum sonra kontrolü kaybettim İstanbul'da boğaz köprüsünden kaza yaparak denize tam düşüyordum korkudan uyandım ve hız yapmaya bir merakım vardı o rüyadan sonra artık yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı