Sizi en çok hüzünlendiren oyun nedir?

Red Dead Redemption 2 😔😔
Arthur Morganın ölümü tüberküloz ( verem ) yüzünden ve oyunun sonunda çete üyelerinin bizi satması
 
Son düzenleyen: Moderatör:
The Last Guardian. Oyunda diyalog bile yok. Ama ağlatır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3. En kötü sonu yapmıştım. Ciri ölüyordu ve Geralt da bunun acısına dayanamayıp cadıların evinde son cadıyı da öldürüp ölümünü beklemişti.
 
Benimki biraz ilginç ve saçma. :)

Arkadaşımla ARK: Survival Evolved oynuyorduk geçen sene. Bir sunucuda ilk günümde sunucunun sağlam oyuncularından biri en üst seviye poison wyvern yumurtası verdi. Daha ne olduğunu bile bilmiyordum :)

Sonra yumurtadan çıkana kadar ayrı bir dert, çıktıktan sonra süt bulması ayrı bir dert. Neyse ki yardımcı oldular :) Nihayetinde büyüdü. Ben de adını Vyster koymuştum :) Sonra bir gece oyundan çıkmadan önce wyvernleri bıraktığımız binamızın kapısını açık unutmuşum. Sabah bir girdim, benimkine bir Rex dadanmış. Son saniyede yetişemedim. Gözlerimin önünde yavrucak. Çok üzülmüştüm :( İlk wyvernümdü. Süt saati geçmesin, ölmesin diye 1 gece sabahlamışlığım vardı.

Hala üzülürüm :( R.I.P Vyster :(
 
Var mı oyunu?



Bir oyun içinde hüngür hüngür ağlamakta ne bileyim.
Oyun için ağlamıyorsun, oradaki hikaye oyunculara, yaşanan olaylara bu film izlemek gibi yani bi senaryo var sonuçta iyi olunca film sahnesinde nasıl ağlıyorsan oyunda da ağlayabilirsin.
 
Spoiler içine alın bari ya da sadece üstünkörü söyleyin. Adam pat diye söylemiş. Böyle ağır spoiler mı verilir, tüm hevesim kaçtı. Ne güzel RDR2 oynamayı planlıyordum.

Final Fantasy 7 ilk cdnin sonu derim.
Bilmeyenler için oyun 3 cddir.
 
Brothers Tales Of Two Soons Abimizle maceralara çıkıyorduk. Ama kız görünümlü örümcek tarafından öldürülüyordu. Çok müthiş hikayesi vardı. 505 Games yapmıştı.
 
Red Dead Redemption 2
1688813984840.png

"Beni batıya, gündoğumuna çevir ki yaşadığımız güzel anıları hatırlayabileyim."
-Arthur Morgan
 

Geri
Yukarı