Sizin ölüm teoriniz ne?

Kutsal kitapda yazmasa siz okumayacak mısınız?

Yani islama göre hayatın her anı değerlidir.

Benim içinde hayatımın her anı değerli. Neden canıma kıyayım?

Yarınım yokmuş gibi, bir gün yok olucağımı bile bile hayatım için yaşıyorum. Çocuklarım daha iyi bir yaşantı sürsünler diye. Bunun İslam'i tarafına bakmıyorum ben, siz ise bakıyorsunuz.
@Lord Harkon arkadaşıma anlatabilmişimdir umarım.

Yani anlamsız bir döngü için anlamlı olan hayatımı harcarım diyorsunuz, peki. Ben burada birilerine belki yararım olur diye konuşuyorum fakat anlaşılan sizin önünüzden ve arkanızdan birer set çekilmiş. Boşa konuşuyoruz.

Boşa konuşmaya devam edin. Ciddi ciddi dinlenecek bir şey bile değil.

Filmin yönetmenini bulduğun zaman bana da haber versene.

Boşa konuşmaya devam edin. Ciddi ciddi dinlenecek bir şey bile değil.

Aynen kanka avutun kendinizi ölünca göreceğiz sizi kanıtları inkar edin biraz daha. Kanıt nerede dersen sözler köşkü'nü izlemeni tavsiye ederim mükemmel anlatıyorlar. İyi günler. Merak etmeyin arkadaş ibadet edince boşa vakit harcamıyor sizin fikrinize göre boş oluyor bize göre değil.

Sözler köşkü mü? Anladım ben sizi, Sözler Köşkü gibi kanallar tam sizin gibilere göre, devam.
Filmin başlangıç tarihini vereyim öldükten sonra bu arada merak etme kaçırma şansın yok. Film başlayınca umarım bir görüşürüz senle.

Film olmadığını görünce benim sıfad-ı eşgal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…