"Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz..." sözü ne anlama geliyor?

srarar

Hectopat
Daha fazla  
'Sizler işiniz değilsiniz. Sizler paranız kadar değilsiniz, sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz, kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz'.
Bu söz ne anlama geliyor? Hiçbir şey anlamadım.

'Sizler işiniz değilsiniz. Sizler paranız kadar değilsiniz, sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz, kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz'.
Senin değerini bindiğin araba ya da kredi kartının limiti belirlemiyor diyor.

Sizler sahip olduğunuz şeyler (örneğin: Çok tanınan bir şirkette CEO olmak, pahalı saraylarınız, arabalarınız olması vb.) kadar önemli değilsiniz demek istiyor bence. Anlatabilmişimdir umarım.

Fight Club filmindeki ana karakterin repliği bu. Burada anlatılmak istenen kapitalizme uyum sağlanmasının gerektiğini söylemiş, npc gibi maaş beklememelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı