Sizleri özledim

Kıymetli ve bir o kadar müzmin forumdaşlarım, 👆🏼

Her birinize tek tek hal hatır sormayı boynumun borcu bilsem de bu hususu gerçekleştirebilmem olasılıklar içinde oldukça düşük oranda karşıma çıkmaktadır.

Uzun zamandır cezalıydım. Aranızdaydım ancak mesaj yazma yetkim yoktu. 6 ay gibi bir süre mesaj yazmadan, beğenmeden sizleri takip ettim. Bazı konulara etiketlendim. Sizlere sarılıp "Ben buradayım!" demek istedim ama kalemimin mürekkebi resmen donmuştu. ✍🏼

Yozlaşan Türkçemizi yeşertmek adına kelimelerimi olabildiğince doğru kullanıp herkese örnek olması için doğru patika izlediğimi düşünsem de kalemim bir takım hususlarda sivri algılanmıştır. Bu bağlamda bazılarınca yazdıklarım hakaret olarak algılansa da canları sağolsun. Bu dünya geçici. Unuttum bile ne olduğunu ancak, şunu demek istiyorum:
Gönüller, bir tebessüm ile canlanır, ruhlar ise tebessümün doğurduğu sonuç ile canlanır. 🌹

Hepinize hayırlı geceler dilerim üstatlarım.
Saygılarımla. 🙌

Güzel giriş :D Tekrardan hoş geldiniz hocam.

Hoş geldiniz. Allah hayırlısıyla dönmeyi uzun yıllar burada durmayı nasip etsin. Moderatör abiler merhametlidir neden 6 ay ceza verdiler bilmiyorum.

Kıymetli ve bir o kadar müzmin forumdaşlarım, 👆🏼

Her birinize tek tek hal hatır sormayı boynumun borcu bilsem de bu hususu gerçekleştirebilmem olasılıklar içinde oldukça düşük oranda karşıma çıkmaktadır.

Uzun zamandır cezalıydım. Aranızdaydım ancak mesaj yazma yetkim yoktu. 6 ay gibi bir süre mesaj yazmadan, beğenmeden sizleri takip ettim. Bazı konulara etiketlendim. Sizlere sarılıp "Ben buradayım!" demek istedim ama kalemimin mürekkebi resmen donmuştu. ✍🏼

Yozlaşan Türkçemizi yeşertmek adına kelimelerimi olabildiğince doğru kullanıp herkese örnek olması için doğru patika izlediğimi düşünsem de kalemim bir takım hususlarda sivri algılanmıştır. Bu bağlamda bazılarınca yazdıklarım hakaret olarak algılansa da canları sağolsun. Bu dünya geçici. Unuttum bile ne olduğunu ancak, şunu demek istiyorum:
Gönüller, bir tebessüm ile canlanır, ruhlar ise tebessümün doğurduğu sonuç ile canlanır. 🌹

Hepinize hayırlı geceler dilerim üstatlarım.
Saygılarımla. 🙌
Emojilerinden tanıdım seni,aramıza tekrar hoş geldin dostum.

Tekrardan hoş geldin. 6 ay mesaj yazmadım diyorsun da en son mesajını Eylül'de yazmışsın ama nasıl oluyor?
Bilgim yok hocam, bir yanlış anlaşılma sonucu başka bir hesabı benim hesap ile birleştirmiş yöneticiler. :) Sanırım onunla alakalı bir durum bu. :)

Hepinize şükranlarımı sunuyorum kıymetli üstatlarım. Bir arada olmak güzel. 🙏🏼

@R.B.D, anlıyorum. Hesap birleştirmesi olduysa doğru öyle olabiliyor. Zamanında çoklu hesap açmıştım, yöneticiler birleştirmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı