Sizlerle dolandırıcıyı bulmak istiyorum

Bakmıştım da konuya detaylı bakmamışım herhalde neyse 1000 TL çok düşük bir fiyat keşke almadan önce sorsaydınız :(
Hocam bu sene üniversite sınavına girdim. Malum stresli bir süreçti. Ailemi zor ikna ettim. Direksiyonu alır hem araba sürmeyi de öğrenirim demiştim. Günde 5 kişiyi dolandırsa aylık 150 milyar. Kolay gelsin. Bunun öbür tarafı da var ama...
Polise bildirdiniz mi?
Evet ilk konuda biraz değindim ama zengin kişilerin ismini ve resmini kullanmış beyefendi.

Maalesef yardımcı olamam. Biz sana yardım etsek bile elimize bir bilgi geçmeyecek çünkü şahıs dolandırıcılıkta 99 seviye ama bilmediği bir şey var yakayı elinde sonunda ele verecek. Kendini polis olarak tanıtarak kurbanlarını güvendiriyor, başka kişilerin isim ve fotoğraftlarını kullanıyor bunlar suç.

Babanız savcılığa gitmedikten sonra bize mi düştü araştırma yapmak. Hayır yani ne olacak, gerçek kimliğini buradakiler mi bulacak? Diyelim ki bulundu, sonra ne olacak? :)
Ne diyeyim zaten suçlu konumdayım bir de ısrar mı edeyim güzel kardeşim.
Maalesef yardımcı olamam. Biz sana yardım etsek bile elimize bir bilgi geçmeyecek çünkü şahıs dolandırıcılıkta 99 seviye ama bilmediği bir şey var yakayı elinde sonunda ele verecek. Kendini polis olarak tanıtarak kurbanlarını güvendiriyor, başka kişilerin isim ve fotoğraftlarını kullanıyor bunlar suç.
Haklısınız. Yakında çıkar ortaya foyası. Artık TV'den izleriz.
Savcılık her türlü bulur. Siz savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu?
Gerekirse savcılık SIM kartından bile bulur, yeter ki bulmak istesin.
Onun da çaresine bakmışlardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı