- Makaleler
- 4
Polise bildirdiniz mi?
Hocam bu sene üniversite sınavına girdim. Malum stresli bir süreçti. Ailemi zor ikna ettim. Direksiyonu alır hem araba sürmeyi de öğrenirim demiştim. Günde 5 kişiyi dolandırsa aylık 150 milyar. Kolay gelsin. Bunun öbür tarafı da var ama...Bakmıştım da konuya detaylı bakmamışım herhalde neyse 1000 TL çok düşük bir fiyat keşke almadan önce sorsaydınız![]()
Evet ilk konuda biraz değindim ama zengin kişilerin ismini ve resmini kullanmış beyefendi.Polise bildirdiniz mi?
Hocam bana yardım edebilir misiniz Whatsapp'tan kişiyle iletişime geçerek? Numarasından nasıl bulamıyorlar anlam veremiyorum.
Hocam bana yardım edebilir misiniz WhatsApp'tan kişiyle iletişime geçerek? Numarasından nasıl bulamıyorlar anlam veremiyorum.
Polise gittik. Babam savcılık istemedi. Tanıdık çıkıyor, sorup duruyorlar hoş olmuyor diye.Savcılık her türlü bulur. Siz savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu?
Gerekirse savcılık SIM kartından bile bulur, yeter ki bulmak istesin.
Ne diyeyim zaten suçlu konumdayım bir de ısrar mı edeyim güzel kardeşim.Babanız savcılığa gitmedikten sonra bize mi düştü araştırma yapmak. Hayır yani ne olacak, gerçek kimliğini buradakiler mi bulacak? Diyelim ki bulundu, sonra ne olacak?![]()
Haklısınız. Yakında çıkar ortaya foyası. Artık TV'den izleriz.Maalesef yardımcı olamam. Biz sana yardım etsek bile elimize bir bilgi geçmeyecek çünkü şahıs dolandırıcılıkta 99 seviye ama bilmediği bir şey var yakayı elinde sonunda ele verecek. Kendini polis olarak tanıtarak kurbanlarını güvendiriyor, başka kişilerin isim ve fotoğraftlarını kullanıyor bunlar suç.
Onun da çaresine bakmışlardır.Savcılık her türlü bulur. Siz savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu?
Gerekirse savcılık SIM kartından bile bulur, yeter ki bulmak istesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.