3 yıldır şizofreni ilacı kullanıyorum, ilaç iyi geliyor ama uzun süre kullanımdaki etkileri korkutuyor beni. İlacımı bırakmak istiyorum ancak ilacı bıraktığımda belirtiler geri geliyor. Şizofreniyi ilaçsız tedavi etmek için ne yapmak gerek?
Psikiyatristime göre tek tedavi yöntemi ilaç, hatta ilacımı bırakırsam hastaneye yatırmakla tehdit ediyor belirtiler kötüleşirse diye.
İnternette şizofreniyi ilaçsız atlatan kişiler varmış, merak ettim acaba nasıl başarmışlar.
Hocam izzet güllünün yeni gelen kişilerin izlemesi gereken önemli videoları var bunları 15 20 günde bir izlerseniz sorununuz hemen düzelmiyecektir ama daha iyi olursunuz büyük ihtimal.
Hocam izzet güllünün yeni gelen kişilerin izlemesi gereken önemli videoları var bunları 15 20 günde bir izlerseniz sorununuz hemen düzelmiyecektir ama daha iyi olursunuz büyük ihtimal.
İzzet Güllü şizofrenler için video yapmıyor bildiğim kadarıyla. Ben ilacı bıraktığında halüsinasyonları gerçek sanıyorum hasta olduğumu düşünmüyorum o nasıl olacak?
İzzet Güllü şizofrenler için video yapmıyor bildiğim kadarıyla. Ben ilacı bıraktığında halüsinasyonları gerçek sanıyorum hasta olduğumu düşünmüyorum o nasıl olacak?