SK-Hynix DDR4 4 GB 2133MHz RAM yanına RAM önerisi

Krosava

Centipat
HP marka dizüstü bilgisayarımda 4 GB DDR4 2133MHz RAM takılı. İçini açtığımda SK-Hynix marka olduğunu gördüm. Türkiye'de satılmıyor, sıfırını bulamadım, ikinci elde de daha önce çalışmıyor yaşadım. Dolayısıyla acaba yanına başka bir marka 2133MHz DDR4 SO-DIMM taksam aynı işlevi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP marka dizüstü bilgisayarımda 4 GB DDR4 2133MHz RAM takılı. İçini açtığımda SK-Hynix marka olduğunu gördüm. Türkiye'de satılmıyor, sıfırını bulamadım, ikinci elde de daha önce çalışmıyor yaşadım. Dolayısıyla acaba yanına başka bir marka 2133MHz DDR4 SO-DIMM taksam aynı işlevi görür mü?

Buyrun Hocam :)

Hocam tükenmiş ürün sordum ona gelir mi diye de cevap vermediler.

Kusura bakmayın hocam ona hiç dikkat edemedim ben görünce belki dikkat etmemişsinizdir diye attım yakın değerlere sahip hatta aynı değerlerde olan RAM kullanılabilir hocam 4 ya da 8 olarak 12 yapabilirsiniz Hynix 8 sıfır piyasada var gibi hocam yoksa Samsung ya da Corsair RAM takabilirsiniz sıkıntı ihtimali direkt olmasın derseniz 8 GB Corsair DDR4 2133 MHz RAM alın kafanız rahat etsin :)

Kusura bakmayın hocam ona hiç dikkat edemedim ben görünce belki dikkat etmemişsinizdir diye attım yakın değerlere sahip hatta aynı değerlerde olan RAM kullanılabilir hocam 4 ya da 8 olarak 12 yapabilirsiniz Hynix 8 sıfır piyasada var gibi hocam yoksa Samsung ya da Corsair RAM takabilirsiniz sıkıntı ihtimali direkt olmasın derseniz 8 GB Corsair DDR4 2133 MHz RAM alın kafanız rahat etsin :)

1rx16 değil de 2rx8 ram taksam mesela ne farkı oluyor tam olarak bilmiyorum bu konuları

1RX16 değil de 2RX8 RAM taksam mesela ne farkı oluyor tam olarak bilmiyorum bu konuları.

Şöyle açıklayayım size hocam ikisi de evet 16 fakat siz bir işlemi tek el ile yapsanız daha rahat olur yoksa çift el ile mi?
Tek 16'ya göre kit 8 RAM daha performanslı ve işlevsel olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı