Skechers alınır mı?

Kullanıcıya bağl ben günde 15km yol alan adamım benim için skechers pek bir dayanıksızdır ama misalen günde 1 2 km iş yapan insanlarda var yani kişiden kişiye değişiyor aktif veya pasif kullanıcı mısınız biraz ona bağlı
 
Her zaman her yerde giyilecek bir ayakkabı değil, bu nedenle çabuk eskiyebiliyor.

Ben fileli modelini uzun süredir kullanıyorum. Rahatlığını Nike Air'da bile bulamamıştım. Güzel bakılırsa uzun süre ayağınızı rahat ettire ettire giyersiniz. Ama dağ bayır şehir, yaz kış giyerim diyorsan alma derim.

Kullanım önemli. Ona göre alın. Sonra neden bir ayda haşat oldu demeyin.
 
Selam arkadaşlar, bu aralar ayakkabı bakıyorum rahat olması önemli skechers hiç kullanmadım. Çok çabuk dağılıyor yıpranıyor diyorlar, bilemedim, baktığım model bu önerileriniz nelerdir?

Yaklaşık 2 senedir bahar ve yaz aylarında giydiğim tek ayakkabı. Çok çok memnunum. Tavsiye ederim
 
Her malıma gözüm gibi bakarım ben. Ancak bu Skechers ayakkabılara nasıl bakarsam bakayım 1 yıl sürmeden bir şekilde naneyi yiyorlar.

İnanılmaz rahatlar ve inanılmaz kullanışlılar evet. Ancak bir o kadar da dayanıksızlar. Her yıl ayakkabı değiştiririm sorun değil diyorsanız alabilirsiniz. Ancak bir kere alayım minimum 2-3 yıl ayakkabı aramayayım diyorsanız bence başka markalara yönelin.
 
Cok rahat dünyanın en rahat markası doktorlar dahi öneriyor fakat kalitesiz ama kaliteli gözüken bir marka sırf konfor icin paranı çöpe atma 1yıl olmadan çöpe atarsın.
 
Selam arkadaşlar, bu aralar ayakkabı bakıyorum rahat olması önemli skechers hiç kullanmadım. Çok çabuk dağılıyor yıpranıyor diyorlar, bilemedim, baktığım model bu önerileriniz nelerdir?


Çok çabuk dağılıyor ve yıpranıyor konusunda aynı fikirde değilim.
Ucuz etin yahnisi yenmeyeceği gibi her markanın ucuza ürettiği modelleri mevcut. Skechers'ında kendi modelleri arasında ucuz görünen fiyatı düşük ayakkabıları haliyle diğer markalarda olduğu gibi pek dayanıklı olmuyor. Parayı basanın düdüğü çaldığı bu dönemde hem ucuz olsun hem kaliteli olsun denebilecek bir model bulunması zor.

Bu modeli 2017 senesinden beri giyiyorum. Neredeyse 5 sene olmuş.
Bu modeli 2018 senesinden beri giyiyorum. Neredeyse 4 sene olmuş.
Bu modeli 2018 senesinden beri giyiyorum. Neredeyse 4 sene olmuş.
Bu modeli kasım 2021'den beri giyiyorum.

Mevcut Skechers ayakkabılarımı ve kullandığım süreleri paylaştım. Ayakkabılarda ne bir yırtılma ne de bir yıpranma söz konusu. Aldıktan 2 ay sonra yırtılma medyana geldiği zaman Skechers ayakkabının arkasında durup yenisini veriyor veya onarıma gönderiyor zaten.
 
Benimki bunun laciverti. Babamınki kadar dayanıksız değil lakin bu da naneyi yedi kısa sürede.
Sadece 2.5 ay işe gittim geldim. İş dediğim, o 2.5 aylık süreçte sadece konferans salonunda eğitim aldık. Evden otobüse 100 metre yürüme mesaisi. Otobüsten işe 500 metre yürüme mesaisi. Bu 2.5 aylık sürece işe odaklanıp bir defa bile ekstra gezmeye, dolanmaya gitmemiştim. Günlük 8 saat oturarak eğitim aldık. Yürümedim bile yani. Ama 2.5 ayda ayağı saran taraftaki süngerler yavaştan soyulmaya başladı. Sonra iyice çıkmaya gözle görünür hale geldi. Bir yere takmam mümkün değil çünkü öyle yapmış olsan anlaşılır. Bildiğin zamanla deforme oldu.
2. farklı modelde şuan o yolun yolcusu. :D
 
Dağda taşta veya işte giymeyeceksen sivil için kaba ve çirkin bir ayakkabı. Bu markaya bu paralar verilmez. Türkiye'ye satılan Nike kalitesi 3. kalite olduğu için 1000 lira aldığın Nike ayakkabı inan Lumberjack markasından bile kötü malzemeye sahip.
 

Geri
Yukarı