Skechers alınır mı?

Algos.mp4

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler ben kız arakadaşıma ayakkabı bakıyordum hem düz taban için hem de rahatlığından dolayı Skechers markasına yöneldim baktığım iki model aşağıya linkini koydum.
3100'lük olan fiyat olarak daha uygun fakat diğerinde de taban desteği mevcut aradaki farka değecek bir rahatlık sunar mı onu sormak istiyorum ama ondan önce de Skechers alınır mı? Onu da cevaplarsanız sevinirim.

Skechers rahat, yalan yok. 2 tane ayakkabısını giydim ve benim gözümde yeri dandik. 3 günde dikişi açılmıştı. Tercih etmeyeceğim markalardan ama annem giyiyor çok rahat diye söylüyor.

Öncelikle iyi günler ben kız arakadaşıma ayakkabı bakıyordum hem düz taban için hem de rahatlığından dolayı Skechers markasına yöneldim baktığım iki model aşağıya linkini koydum.
3100'lük olan fiyat olarak daha uygun fakat diğerinde de taban desteği mevcut aradaki farka değecek bir rahatlık sunar mı onu sormak istiyorum ama ondan önce de Skechers alınır mı? Onu da cevaplarsanız sevinirim.
Kesinlikle bu:

Skechers ARCH FIT 2.0 VINTAGE LUXE Kadın Pembe Spor Ayakkabı 150332TK PNK - Fiyatı, Yorumları

O fiyata değer mi hocam Arch fit dediği teknoloji gerçekten fark ettiriyor mu?
Kesinlikle değer. Düz taban olan ve bunu kullanan arkadaşlarım da memnun. Ben kendim de kullanıyorum. Çok başarılı bir ürün. Parasına değer o konfor.

Hillcrest hem görünüm olarak güzel değil. Hem de Arch Fit kadar rahat değil.

Kesinlikle değer. Düz taban olan ve bunu kullanan arkadaşlarım da memnun. Ben kendim de kullanıyorum. Çok başarılı bir ürün. Parasına değer o konfor.

Hillcrest hem görünüm olarak güzel değil. Hem de Arch fit kadar rahat değil.

Birebir aynı üründen mi var kendisine sürpriz yapacağım hangi numara alacağım bilemedim kendi numarasını mı almalıyım bir de dayanıklı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı