Skechers ayakkabı dar gibi geldi

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Mağazasından ayakkabı aldım orada denedim ama gayet iyi olmuştu eve gelince sol ayak serçe parmağım biraz daraldı aynı şekilde biraz da sağ ayağımda. Ama daha çok sol ayağım biraz dar gibi bilmiyorum genişler mi ama. Normalde 42 giyiyordum yine 42 aldim ama istedigim rahatligi vermedi sizce ne yapmaliyim genişler mi? Belkide ben kendi kafamda kuruntu yapıyorumdur.

Mağazasından ayakkabı aldım orada denedim ama gayet iyi olmuştu eve gelince sol ayak serçe parmağım biraz daraldı aynı şekilde biraz da sağ ayağımda. Ama daha çok sol ayağım biraz dar gibi bilmiyorum genişler mi ama. Normalde 42 giyiyordum yine 42 aldim ama istedigim rahatligi vermedi sizce ne yapmaliyim genişler mi? Belkide ben kendi kafamda kuruntu yapıyorumdur.
Ayakkabıyı ilk alınca öyle olur genelde, tabi bilemiyorum ne kadar sıktığını.

Her mağazanın numarası genelde farklı olur. Eski ayakkabın ile CM olarak karşılaştır boyut farkı var mı? Eğer varsa bir numara ya da yarım numara büyüğüne bakarsın. Eğer yoksa kalıptandır.

Ayakkabıyı ilk alınca öyle olur genelde, tabi bilemiyorum ne kadar sıktığını.
Sıkmak değilde. Daha çok böyle daraltıyor parmakları

Her mağazanın numarası genelde farklı olur. Eski ayakkabın ile CM olarak karşılaştır boyut farkı var mı? Eğer varsa bir numara ya da yarım numara büyüğüne bakarsın. Eğer yoksa kalıp dandır.

Bende aynı numaradan farklı renkli ayakkabisi vardi o çok daha rahattı ama rengi sevmedigimden bu ayakkabiya gectim bu ayakkabida ilk ayakkabi gibi rahat degil açıkçası.

Sıkmak değil de. Daha çok böyle daraltıyor parmakları

Bende aynı numaradan farklı renkli ayakkabisi vardi o çok daha rahattı ama rengi sevmedigimden bu ayakkabiya gectim bu ayakkabida ilk ayakkabi gibi rahat degil açıkçası.

Vallahi hocam her sene ayakkabıların kalitesi epey bozuluyor onu söyleyebilirim. Ama ayakkabının açılıp açılmaması yapısına göre değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı