F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Skin sitesinden bir skin çıktı ama ana Steam hesabıma çıkmadı. Öncelikle bu skini yan hesabıma, sonra ana hesabıma atabilir miyim? İki Steam hesabımda seçkin değil.
Skin sitesinden bir skin çıktı ama ana Steam hesabıma çıkmadı. Öncelikle bu skini yan hesabıma, sonra ana hesabıma atabilir miyim? İki Steam hesabımda seçkin değil.
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #11 Ed1tH dedi: Ana hesabınızın takas linkini çıkarttığınız sitedeki hesaba kaydedin ve itemi çekin sonra ana hesabınızdan kabul edin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim de 2. hesabın linki olmadığını anladı izin vermedi Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Ana hesabınızın takas linkini çıkarttığınız sitedeki hesaba kaydedin ve itemi çekin sonra ana hesabınızdan kabul edin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim de 2. hesabın linki olmadığını anladı izin vermedi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #12 F710Kolu dedi: Onu denedim de 2. hesabın linki olmadığını anladı izin vermedi Genişletmek için tıkla... Skini yan hesabına çek, eşyanın 1 hafta takas banı kalkınca da ana hesabına atarsın. Bunun dışında yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
F710Kolu dedi: Onu denedim de 2. hesabın linki olmadığını anladı izin vermedi Genişletmek için tıkla... Skini yan hesabına çek, eşyanın 1 hafta takas banı kalkınca da ana hesabına atarsın. Bunun dışında yapacak bir şey yok.