Skınny fat miyim?

RTX5080

Picopat
Daha fazla  
Yaş 16 kilo 76 boy 176 fitnesinden gidiyorum 2 haftadır ve diyet yapıyorum forumda dediler yağ yakmaya çalışma skinny fat isen daha kötü olur bende sorayım dedim sizce skinny fat miyim?

IMG-20241006-WA0002.jpg

Yaş 15 yanlış yazmisim.

76 kilosun dostum vücut ağırlığın fazla bile. Yüksek karbonhidratlı beslenmeden kaynaklı bel bölgen çok yağlanmış, kahvaltıda poğaça+ meyve suyu çok yapmışsın zamanında. Karbonhidratı kıs, protein ağırlıklı beslen ve koşu yap.

Doktora gidip skolyoz kontrolü yaptır. Bu yaşta böyle olman çok normal, 3-4 seneye spora başlarsın. Ayrıca sana tavsiyem yüzücü ol veya bir sporla mutlaka ilgilen.

76 kilosun dostum vücut ağırlığın fazla bile. Yüksek karbonhidratlı beslenmeden kaynaklı bel bölgen çok yağlanmış, kahvaltıda poğaça+ meyve suyu çok yapmışsın zamanında. Karbonhidratı kıs, protein ağırlıklı beslen ve koşu yap.
Valla aynen hocam yazın 3 ay boyunca ise giderken börek meyve suyu yedim

Doktora gidip skolyoz kontrolü yaptır. Bu yaşta böyle olman çok normal, 3-4 seneye spora başlarsın. Ayrıca sana tavsiyem yüzücü ol veya bir sporla mutlaka ilgilen.
Skolyoz ne oluyor hocam hangi bolum

Hocam zayıflarda marg pardon kutay yanık gibi olmam degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı