Skinny fat nasıl düzeltilir?

Sco_rpion

Hectopat
Yer
Los Santos
Daha fazla  
Meslek
Yancı
Arkadaşlar boy 1.75 kilo 62 ama skinny fat olduğumu düşünüyorum. Eskiden 70-75 kg civarıydım. Kilo verdim 60'a kadar düştüm hastalık yüzünden. Vücudumu nasıl düzeltebilirim? Çok yağlı değilim bu arada ama ufak da olsa yağ var alt karın, bel çevresi ve göğüs kısmında. Spora yazılacağım, sadece ağırlık antrenmanı mı yoksa ağırlık+ yürüyüş bandı vs. mi yapmalıyım? Zayıf olduğum için yürüyüş bandı garip geliyor ama yağların erimesi de lazım, kafam çok karıştı.

Ağırlık antrenmanı + kardiyo yaparsan verim alırsın. Beslenmene de dikkat edip 3 beyaz ve yağdan uzak durursan istediğin vücuda sahip olursun. Kalori yakmak kas yıkmak demek değildir o yüzden endişelenme. Beslenmene dikkat edip gerekli makroları aldığın sürece yağlarını yakarken kas kütleni artırabilirsin.

Ağırlık antrenmanı + kardiyo yaparsan verim alırsın. Beslenmene de dikkat edip 3 beyaz ve yağdan uzak durursan istediğin vücuda sahip olursun. Kalori yakmak kas yıkmak demek değildir o yüzden endişelenme. Beslenmene dikkat edip gerekli makroları aldığın sürece yağlarını yakarken kas kütleni artırabilirsin.
Kardiyoyu kaç dakika yapmalıyım?

Proteinli ve karbonitratlı beslenirsen ve ağırlık antrenmanı yapıp kardio yaparsan kalıp kazanırsın. Ben spor yaptığım zamanlar her gün yarım kilo pirinç yiyip yarım kilo tavuk yiyordum bazen de ton balığı falan bu şekilde 2 ayda 20 kilo almıştım. Ama beslenmeyi abartma yoksa göbeklenirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı