"Skip disk checking, press any key with in 10 seconds" hatasının sebebi nedir?

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba,
İlgili hatanın çözümünü buradan buldum lakin sebebi konusunda herhangi bir bilgi göremedim. Ben bu hatayı bilgisayarıma ekstra RAM taktıktan sonra almaya başlamıştım. Bu hatanın sebebi nedir? RAM eklenmesinin bunu tetiklemesi ram´de sorun olduğu anlamına mı geliyor yoksa Windows 11 kaynaklı bir hata mı?

Merhaba,
İlgili hatanın çözümünü buradan buldum lakin sebebi konusunda herhangi bir bilgi göremedim. Ben bu hatayı bilgisayarıma ekstra RAM taktıktan sonra almaya başlamıştım. Bu hatanın sebebi nedir? RAM eklenmesinin bunu tetiklemesi ram´de sorun olduğu anlamına mı geliyor yoksa Windows 11 kaynaklı bir hata mı?
Sürücüde sıkıntı var mı yok mu kontrol ediyor. Eğer 10 sn. içinde herhangi bir tuşa basarsanız bu kontrolü atlıyor ve Windows'u boot ediyor. Bu hatayı Windows sürücüde hatalı, zarar görmüş, kullanılamaz bir alan, birim gördüğünde verir sadece. Bence sürücünüzü kontrol etmekte fayda var.

@Eren T. Microsoft´un sitesinde gösterilen yönergeleri izleyerek gerekli kontrolü yaptım ve herhangi bir probleme rastlanmadı.
Fiziksel olarak kontrol yapın. Minitool Partition Wizard Free ile secure erase (Bütün bölümleri ve verileri güvenli bir şekilde silme) yapmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı