mnms
Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bu sene Temmuz'da sol elin serçe ve yüzük parmağı uyuştuğu için hastaneye gitmiştim dirseğimde sinir sıkışması vardı. İyileşti ama doktor geçmiş röntgenlerime falan bakmıştı ve 2023 Ocakta hasta olmuştum doktor akciğer röntgeni çekmişti bronşit için ve doktor o röntgende tesadüfen sanki minik skolyoz var gibi dedi ve röntgen çektirdi çok minik skolyozun var ama ciddi bir şey değil dedi fizyoterapist 1 2 hareket verdi arada bir yap demişti basit bir şey gibi bahsetmiştiler. İlk haftalar hareketleri yapıyordum sonra bir sürü iş güç derken unutmaya başladım falan derken bırakmıştım hareketleri yapmayı, geçen gün ise internette gördüm dediklerinden daha ciddi bir şeymiş ve bana derece falan vermediler sizce derecem kaç olur ve bunun artma durumu olur mu?
( Bu arada dışarıdan falan hala belli değil şansa bulundu, sadece arada ağrı yapıyor ağrı yaptımıda doktorin hareketleri yapınca geçiyor.)
( Bu arada dışarıdan falan hala belli değil şansa bulundu, sadece arada ağrı yapıyor ağrı yaptımıda doktorin hareketleri yapınca geçiyor.)