Skyrim 0xc00007b hatası

FurkanEkic80

Hectopat
Daha fazla  
Yardımcı olursanız iyi olur Skyrim'de kaç günden beri uğraşıyorum 0xc00007b hatası gitmiyor. Format da atmak istemiyorum ama o hata ne yaptıysam gitmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Merhaba. Skyrim'i indirdim yaklaşık 2 3 gün önce, ancak indirdiğim günden beri 0xc00007b hatasını alıyorum. Ancak ne yaptıysam bir türlü hatayı çözemiyorum. DLL dosyalarını indirdim, atılması gereken yerlere attım, bu sitedeki Recep Baltaş abimizin attığı çözüm konusundaki her şeyi yaptım ancak yine olmadı. Bu hatayı başka nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olması fark etmiyor, orijinal alanlar bile bu hata ile karşılaşılabiliyor.
Cevap biraz geç geçmiş olacak ama.. Sormamın nedeni çözüm önermeden önce korsan olup olmadığını öğrenmekti. Ayrıca kurulumu doğru yapılmış bir orjinal oyunun hata vermesi bazı durumlar dışında pek olası değil.

Konuya girip baktın mı dosya yerinde duruyor mu diye? Hayır. Dosya silinmiş. Peki raporu analiz ettin mi? Hayır :)

Raporu analiz edip konuyu güncelledim. Kontrol etmeden insanları konudan konuya zıplatmayalım. Buna baştan savma diyorum ben ve hoşuma gitmiyor. Herkesin sorunu aynı olmayabilir. O yüzden Log dosyası talep ediyoruz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı