Skyrim bina nasıl yıkılır?

Katılım
3 Şubat 2016
Mesajlar
83
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Göl manzaralı malikanede yanlara ek binaları yaptım deneme amaçlı ama memnun kalmadım. Yıkıp farklı ek bina oluşturabilir miyim? Oluşturabilirsem nasıl yaparım oyun içerisinde eklenti binayı yıkacak bir seçenek bulamadım.
 
Bina dışında kayıt alıp oyundan çıkın (öncesinde bina içinde size lazım olacak bir şey varsa alın). SkyrimLauncher'da Data Files kısmından Hearthfire DLC'sini devre dışı bırakın (kutucuk tikini kaldırın). Oyuna girin, yeniden kayıt alın. Yine oyundan çıkın ve Hearthfire DLC'sini geri aktif edin.

Sonrasında kaydınızı yüklediğinizde DLC'yle alakalı her şeyin (bütün ev dahil) sıfırlanmış olması ve en baştan başlayabilmeniz lazım. Tabii böyle yaparsanız DLC açısından ilerlemenizi kaybedeceğiniz için arsayı tekrardan satın almanız, satın alabilmek için alakalı mevkibeyinin görevini yeniden yapmanız ve arsayı aldıktan sonra da evi sıfırdan yapmanız gerekecek.

Bunun dışında oyunda bi' kere yaptıktan sonra sadece bir "kanadı" kaldıramıyor veya değiştiremiyorsunuz. "Buna bi' daha en baştan uğraşamam" derseniz oyunda alabileceğiniz iki arsa daha var, onlardan birinde yapacağınız evi istediğiniz doğrultuda yapmayı deneyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı