Skyrim en fazla basılabilecek tılsım yüzdesi kaç?

tavşansever

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2019
Mesajlar
73
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
ScreenShot4.png


Resimde de gördüğünüz gibi yüzdeyi %37'ye kadar çıkardım. Bundan daha da fazla yapılıyor mu? Yapılıyorsa bir arkadaş taktik verebilir mi? Yalnız Exploit'i biliyorum ve fortify restoration bugunu kullanmadan yaptım. Kullanmakta istemem. Bugsuz yolu var mı yoksa en fazla çıkabileceğim yüzde oranı bu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tılsım yüzdesini geliştiren iksir vardı sanki, bastın mı bilmiyorum. Tam hatırlamıyorum bu arada. Ama o %37 üzerine kesinlikle çıkılıyor.
Evet kendi ürettiğim iksiri basarak tılsımladım. Oyunda tılsımlamayı güçlendiren ekipman falan var mı hocam çünkü tılsımlarken ekipman kullanmadım iksir basıyorum sadece.
 
492202517_preview_enchanting.jpg


Tılsımlama yetenek ağacı ne alemde? Ortadakileri ilerletmen lazım sanırsam. O yeteneklerin açıklamalarını okur musun? Onlar olması lazım.
 
Eki Görüntüle 640433

Tılsımlama yetenek ağacı ne alemde? Ortadakileri ilerletmen lazım sanırsam. O yeteneklerin açıklamalarını okur musun? Onlar olması lazım.
Ortadaki olanlar açık bende de ve baştaki skill fullenmiş halde.
Tılsımlamayı güçlendiren bir zırh seti vardı diye hatırlıyorum Solstheim'da. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Ahzidal'ın seti varmış hocam sanırım bu sayede yapacağım. Bir bakalım. Büyük ihtimalle %37'den fazla oluyor öyle ise.
 
Maksimum tılsım yüzdesi için öncelikle Alchemy, Smithing ve Enchanting ağaçlarını doldurmanız gerekiyor. Ardından Fortify Enchanting (%25) iksiri tüketerek Fortify Alchemy tılsımlı eşyalar (Kafa, El, Madalyon, Yüzük) üretmeniz gerekiyor. Sonrasında ise bu eşyaları kuşanarak kendi Fortify Enchanting iksirinizi üretmeniz gerekiyor (Buraya kadar ki kısmı birden fazla tekrarlarsanız oyunun açığını kullanmış olursunuz). En son ise bu iksiri tüketerek maksimum tılsım yüzdesine ulaşabilirsiniz?

Ek olarak Solstheim üzerinde Ahzidal'ın Zırhı var, tüm zırh parçalarını giydiğinizde 10 puan Enchanting veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam Enchanting puanları Perk olarak kullanmadıkça bir işe yaramıyorlar ama giymekte gene de fayda var.
 
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@KEKWpat.net Arkadaşın dediği yöntem şu videoda var. Bakabilirsin.

Zamanında ben de yapmıştım :) Malzeme olduğu sürece istediğin kadar tekrarlayabiliyorsun. Gerçi o zaman da hile açmış gibi oluyorsun :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı