Sürprizbozan Skyrim görev yapılmıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 7500F.
RAM: DDR5 32 GB RAM.
Anakart: MSI Pro A620M-B
Kale ele geçirme görevi yapıyordum. Kaleyi ele geçirdim ve mahkumları kurtardım. Sonra Ralof'la konuş diyor, konuşuyorum ama görev hakkında konuşmuyor. Görev ilerlemiyor. Bozuldu. Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görevde takıldığında görevin id sini bulup kod kullan ve hırsızlar loncası görevleri kalitelidir özellikle sonu bitir derim

Benim için sorun olmaz ama moderasyon için sorun olabilir, ayrı konu açmanı talep edebilirler.

Kara kitap görevini yapıyordum 2 kara kitabınıda bitirdim sona geldim kudret sözcüklerini öğrendim ama kudret sözcüğü benim nidama gelmemiş ve irade kırma nidası açık ama görev bana aç diyor. Bu arada göreve etki etmez büyük ihtamelle ama rüyaları uyandırmak kara kitabının son bölümündeyim ve canavarları kesmedim.

Dosya Ekleri

• steamwebhelper_6vPccXpyz7.png
    747,7 KB · Görüntüleme: 72
  • steamwebhelper_xKkLBMkBHV.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 75
Nidanın diğer iki sözcüğünü de açın. Açabilecek ejderha ruhunuz yoksa komut konsolunu tilde tuşuyla açıp player.modav dragonsouls 2 yazabilirsiniz. @bekolacim

Her shout 3 kelimeden oluşur sizde ilk kelime açık. Z tuşunu basılı tuttukça diğer kelimeleri söyler karakteriniz.

Nidanın diğer iki sözcüğünü de açın. Açabilecek ejderha ruhunuz yoksa komut konsolunu tilde tuşuyla açıp Player. Modav dragonsouls 2 yazabilirsiniz. @bekolacim

Karşıma çok ejderha çıkmıyorda ejderhaları nerede bulabilirim.

Karşıma çok ejderha çıkmıyor da ejderhaları nerede bulabilirim?
Oyundaki ejderha inlerinin haritadaki yerlerine bakıp buradaki ejderhaları kesebilirsiniz. Ayrıca haritada gezerken rastgele denk gelebilirsiniz, şansa bağlı.
Dragon Lairs
Şu an olduğunuz yerden çıkmanız mümkün değilse bahsettiğim player.modav dragonsouls 2 komutunu kullanın.

İşe yaramadı.
Nidanın diğer kelimeleri açık değil hocam. İki veya üç kelime olmadan Z'ye basılı tutmak bi' işe yaramaz, karakterin söyleyebileceği sadece bir kelime var.

Son düzenleme:
Her shout 3 kelimeden oluşur sizde ilk kelime açık. Z tuşunu basılı tuttukça diğer kelimeleri söyler karakteriniz.

İşe yaramadı.

Kalan 2 kelimeyide açtım şimdi kitabı okumamı istiyor okuyunca da şunu diyor:

İşe yaramadı.

Beni oraya götürmüyor yani.

İşe yaramadı.

Beni oraya götürmüyor yani.

Dosya Ekleri

• steamwebhelper_TauVNH90Nq.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 74
  • steamwebhelper_pMWamvzKCK.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Kitapları Skyrim'de okumaya çalıştığınızda bahsettiğiniz mesajı alırsınız. Ekran görüntülerinde Riverwood (Irmakkoru)'dasınız sanırım, Solstheim'e dönüp kitabı okumayı deneyin. @bekolacim

Son düzenleme:

Şimdi kızılmuhafız görevini yapıkcaktım ama ben fırtınapelerinlerdenim ve haritamda akçay yok yani akçay askeri kampı falan var anlamadım nasıl gideceğim akşaya.

Bir de benim haritamda akçay yok nasıl gideceğim falan bilmiyorum

Haritadaki yerine aşağıdan bakabilirsiniz hocam.
Şehre girdiğinizde hala haritada gözükmezse konsolu açıp prid 000162ce daha sonra enable yazın. Ejderkonak da gözükmüyorsa (Whiterun'ın üstündeki kale sembolü) prid 000c44ad daha sonra enable yazın ve komut konsolunu kapatın. @bekolacim

Bu arada oyuna geliştiricilerin getirdiği güncellemelere rağmen hâlâ mevcut olan bug'ları düzelten Unofficial Patch kullanmıyorsunuz sanırım. Sürümünüze uygun Legendary ya da Special Edition Patch'ini, daha sonra Türkçe çevirisini (Special için 4.2.9a, Legendary için Optional Files'taki 3.0.15 dosyasını indirin) kurar mısınız? İndirdiğiniz RAR'dan çıkan dosyaları oyun dizinindeki Data klasörü içine atacaksınız. Şimdiye kadar karşılaştığınız bug'lar için işe yarar mı emin değilim ama ileride karşılaşabileceğiniz bug'ları engellemesi lazım.
Dosyaları indirebilmek için siteye kayıt olmanız gerek, sağ üstteki Log In kısmından "Register here" seçerek yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…