Skyrim hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Witcher 3'deki modlama çok sıkıntılı, 1-2 mod kuruyorsun hemen çakışıyorlar. Bu oyunda öyle değildir umarım.

Hangi oyunu oynadın? Hikaye anlamında Witcher 3 başlarda biraz sıkabilir, Witcher 2 ise bence sıkmaz çünkü çok aksiyonlu bir başlangıç var.

Witcher 3'ü soruyorsun sanırım, bana göre combatı, hikayesi, yan görevleri, karakterleri, şarkıları, müzikleri ve atmosferi çok iyi. Ancak bana göre en kötü tarafı boss'ların tırt olması ve birbirine çok benzemesi, şöyle söyleyeyim sadece görüntüsü, canı, hasarları ve birkaç ufak şeyi değişiyor. Modellemeler ve animasyonlar aynı.
Hocam 2'yi bitirdim ama 3 çok sarmadı, başta çok diyalog geçiyor ama Skyrim'de savaşla başladığı için sardı evreninin falan araştırdım daha hoşuma gitti. Ben Witcher'dan beklentilerimi en üst seviyeye çıkarmıştım xD.
 
Oynamayı çok istediğim ama malum sistemim yetmediği için oynayamadığım oyun. Yeni sistem alınca direk RDR2 ve Skyrim yükleyeceğim.
 
Hocam 2'yi bitirdim ama 3 çok sarmadı, başta çok diyalog geçiyor ama Skyrim'de savaşla başladığı için sardı evreninin falan araştırdım daha hoşuma gitti. Ben Witcher'dan beklentilerimi en üst seviyeye çıkarmıştım xD.
Witcher'ın geçmiş senaryosunu bildiğiniz zaman çok daha keyifli oluyor.
 
Skyrim candır can. Birçok kez başlayıp bitirmişimdir. Başka hiçbir oyunda dünya içine çekememişti beni Tamriel'in çektiği kadar. RDR2 görene kadar.

Yine de şu günlerde düşünüyorum, günlerimi modlamaya harcayıp tekrar başlamayı.
 
Benim için gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunları listesinde birinci sırada kendisi. Grafikleri, animasyonları, mekanikleri ve daha bir çok şeyi fazlasıyla eski ve yetersiz durumda. Ancak bir RPG oyunu olarak piyasadaki oyunların neredeyse tamamından daha fazla özgürlük sunuyor oyuncuya. Ayrıca oyun dünyasındaki en geniş mod topluluğuna da sahip, dolayısıyla oyun fazlasıyla kişiselleştirmeye ve geliştirmeye açık.

Oynadığınız oyunun atmosferini yaşamak, oyunun içine girip karakterlerle bağ kurmak ve bunları istediğiniz şekilde ve yöntemle yapmak istiyorsanız kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. Hatta kendinize oyuncu diyorsanız oynamak zorunda olduğunuz bir oyun.
Skyrim 9, New Vegas 10 benim için daha fazla seçim var ama ikisi de denenmesi gereken oyunlar umarım Microsoft New Vegas Remastered yaptırır Bethesda'ya ama yeni oyun motoru şart 76 gibi olacaksa mobil oyun yapsınlar seriyi hiç etmesinler.
 
Witcher 2'yi 3'ten daha fazla seven bir kesim var, demek sen de onlardansın :)
Witcher 2'nin karanlık bir havası var hocam. Bir kesimin ciddi hoşuna gidiyor. Ben de o kesime biraz yatkın bir kişiyim. Bu yüzden 3 kere oynattırdı kendini. Witcher 3'den üstün demem ama Witcher 2'de kenara atılacak bir oyun değil 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı