Skyrim hala alınır mı?

Skyrim hala alınır mı? Fiyatına değer mi? Fikrimi değiştirip Far Cry 5'ya da Odyssey mi almalıyım? Skyrim alacaksam Special Edition mu almalıyım?

Bu konuya cevap vermek için biraz geç kalmıl olabilirim. Ama belirtmek isterim ki özellikle Rol yapma oyunlarını seviyorsanız kesinlikle Skyrim derim. Zaten Far Cry oyunları Far Cry 3'ten beri kendini tekrar ediyor. Birkaç degişiklik yeni birkaç modellenmiş ya da degiştirilmiş silah degiştirilmiş harita ve karakterler farklı diye yutturulan ama aslında tamamen aynı olmasa da benzer olan senaryo tipi. Skyrim ile Skyrim Special Edition arasındaki farka gelirsek(Bende'de Special Edition var) Aralarında neredeyse fark yok aynı gibiler. Special Edition'da buglar falan giderilmiş birkaç degişiklik falan var o kadar neredeyse aynı yani fark etmiyor. Detaylara falan çok takılmıyorsanız normal olanı alın.
 
Çok severek oynayıp defalarca bitirdiğim Odyssey ve Far Cry 5 öneriyorum. Odyssey biraz ağır oyun hem çok uzun hem ağır ilerleyen (bana göre çok sürükleyici) bir oyun. Far Cry 5 ne kadar seri bozdu, olmadı deseler de bence çok güzel bir oyun. Seriye önceki oyunlara falan takılmayınız gerek yok, Far Cry 5 gayet güzel bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı