Skyrim, Kodlak'ın cenazesinde hiçbir şey olmuyor

Oakenshield

Hectopat
Merhaba,
Kodlak'ın cenazesine katılma görevi vardı. Hemen geldim fakat hiç kimse bir şey demiyor. Sadece bekliyoruz. Ne yapmam lazım sizce?
16164939790638070423707326130357.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Kodlak'ın cenazesine katılma görevi vardı. Hemen geldim fakat hiç kimse bir şey demiyor. Sadece bekliyoruz. Ne yapmam lazım sizce?
Eki Görüntüle 936348
Kayıt noktasından tekrar başlat. Konuşma filan yapmaları gerek ara sıra böyle buglar oluyor.
Oyununu autosave'den başlatma kapatırken kendin tam save alıp kapat açarken de ondan aç.

resetquest <questid> bunu yapin hocam
Onu denedim de faydası dokunmadı görevi hileyle bitierim. Oyundan soğudum valla sonra oyunu kapattım.
Bir oyuna hile bulaştı mı oynayasım gelmiyor artık. Bütün büyüsü kaçtı işin.
Bu zamana kadar bug sonuçta ne kadar etki eder ki bir oyuna derdim. Beni oyundan soğutmaya yetti valla. Daha doğrusu sıkıldım.

Onu denedim de faydası dokunmadı görevi hileyle bitierim. Oyundan soğudum vallahi sonra oyunu kapattım.
Bir oyuna hile bulaştı mı oynayasım gelmiyor artık. Bütün büyüsü kaçtı işin.
Bu zamana kadar bug sonuçta ne kadar etki eder ki bir oyuna derdim. Beni oyundan soğutmaya yetti vallahi. Daha doğrusu sıkıldım.

Hemen birakma ya ilerleri bayağı ilgi cekici oluyor ya da Fallout New Vegas oyna.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı