Skyrim mod yüklenmiyor

Randro

Decapat
Daha fazla  
Mod organizer 2 de modu siteden otomatik indiriyorum indirilenlere gelmiyor manuel nasıl kuracağım birisi artık otomatik çalışmıyor manuel kurmak lazım gibi bir şey yazmıştı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Mod organizer 2 de modu siteden otomatik indiriyorum indirilenlere gelmiyor manuel nasıl kuracağım birisi artık otomatik çalışmıyor manuel kurmak lazım gibi bir şey yazmıştı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
1703791423137.png

Aha buradan indirdiğin modu seçeceksin Ya da C:\Modding\MO2\downloads klasörüne indirdiğin modu atacaksın, sağda indirilenler kısmında gözükecek.

Eki Görüntüle 2067385
Aha buradan indirdiğin modu seçeceksin ya da C:\Modding\MO2\downloads klasörüne indirdiğin modu atacaksın, sağda indirilenler kısmında gözükecek.

1703795293610.png

Downloads dosyası yok.

Eki Görüntüle 2067385
Aha buradan indirdiğin modu seçeceksin ya da C:\Modding\MO2\downloads klasörüne indirdiğin modu atacaksın, sağda indirilenler kısmında gözükecek.

Yapamıyorum kanka vallahi billa beynim yandı ya sabahtan beri uğraşıyorum olmadı sileceğim vallahi en sonunda oyunu ya da modsuz falan oynayacağım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2067457

Downloads dosyası yok.

Yapamıyorum kanka vallahi billa beynim yandı ya sabahtan beri uğraşıyorum olmadı sileceğim vallahi en sonunda oyunu ya da modsuz falan oynayacağım.
Sol üstten yeni profil oluştur, portable de. Olmadı ekran görüntüsü attığım yerden modu yükle. İndirmek için manuel indir Nexus'tayken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı