Skyrim Necromancer için mod tavsiyesi

RECKEİ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyuna ilk kez başlayacağım. Necromancer sınıfı istiyorum. Acaba hangi modları eklemem gerekiyor? Nexus Mods veya güvenilir bir site olursa sevinirim. Hangi ırkı açmam lazım bir de Necromancer için? Bir de grafiklerini daha güzel gösterecek mod da söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk defa oynuyorsan grafik modlarina girisme de cok guzel buyu modlari var adlarini hatirlamiyorum simdi. Irk konusunda arada kalmana gerek yok yaratmak istedigin tipe uygun irki sec bi sure sonra hepsi esitleniyor. Buyulerden daha az hasar alan bi irk vardi breton olabilir emin degilim pasif ozellik olarak en iyisi o.

Ilk defa oynuyorsan grafik modlarina girisme de cok guzel buyu modlari var adlarini hatirlamiyorum simdi. Irk konusunda arada kalmana gerek yok yaratmak istedigin tipe uygun irki sec bi sure sonra hepsi esitleniyor. Buyulerden daha az hasar alan bi irk vardi breton olabilir emin degilim pasif ozellik olarak en iyisi o.
Oyunun kendi içinde modlar var acaba onları indirmek sıkıntı olur mu ? Grafik modlarına neden giriş miyim acaba ?

Oyunun kendi içinde modlar var acaba onları indirmek sıkıntı olur mu ? Grafik modlarına neden giriş miyim acaba ?

Oyunun içinden değil nexusmods'tan vortex aracılığıyla indir daha rahat olur. O modlarda çakışmaya sıralamaya dikkat etmen gerekir acemilere önermem ben çok patlattım oyunu öyle. Grafik modlarından SMIM indirebilirsin çakışma yaşamazsın.

Oyunun içinden değil Nexus Mods'tan Vortex aracılığıyla indir daha rahat olur. O modlarda çakışmaya sıralamaya dikkat etmen gerekir acemilere önermem ben çok patlattım oyunu öyle. Grafik modlarından SMIM indirebilirsin çakışma yaşamazsın.

Çok video izledim olmadı :( REL/Recolation 1169 hatası verip duruyor :( O kadar video ya bakıp harfi harfine mod yükledim boşa gitti saatler. Acaba hazır indirimdeyken Elder Scrolls Online mi başlasam Necromancer orada daha iyi işlenmiş gibi keyif verir mi acaba ?

Son düzenleme:
Çok video izledim olmadı :( REL/Recolation 1169 hatası verip duruyor :( O kadar video ya bakıp harfi harfine mod yükledim boşa gitti saatler. Acaba hazır indirimdeyken Elder Scrolls Online mi başlasam Necromancer orada daha iyi işlenmiş gibi keyif verir mi acaba ?

Benzer oyunlar degiller karsilastirmak dogru olmaz da dedigim gibi smim skyui unofficial patch indir basla oyuna. Tas gibi necromancy + conjuration oynarsin dremora lord cagirip onun oldurduklerini diriltip kendi tarafina cekersin vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı