Skyrim olmazsa olmaz temel modlar

Sonunda oldu, teşekkürler.
Son bir sorum olacak, ben bunu daha önce kurmayı deneyip kuramayınca modları manuel kurmuştum. SKSE falan filan, bunları tekrardan silip yüklemem gerekir mi?
SKSE'yi ben de manuel kurmuştum, herhangi bir şey silmene gerek yok. NMM'nin görevi zaten manuel kurmayacağın modları otomatik olarak klasörlere atması. İyi oyunlar.

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın bir sorum vardı Türkçe yamayla beraber bu modlar çalışır mı acaba? Bir de bu daha iyi ışıklandırma, daha gerçekçi su gibi grafik modlar bilgisayarı kastırırmı yoksa hafif modlar mı?

Modda dil dosyasi var mi yok mu kontrol edin varsa o kelimeler ingilizce olur ornegin agac modunda Agac yerine Tree yazar kalan her sey Turkce devam eder. Modlarin sayfasinda az asagida bayraklar var orada Turk bayragi varsa Turkce cevirisi var demektir once modu sonra Turkce ceviriyi indirirsin.

Türkçe yama kullanabilirsiniz problem olmaz.
Performansa pek etki etmeyecek mod bunlar.

Böyle modlar gerçekten var
Ve sen bana troll mü diyorsun!
Aha da kanıtı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şimdi kimmiş troll?

Şimdi kimmiş troll?

Ya trollsun ya da konu hakkında hiçbir fikrin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…