Skyrim oynanmalı mı?

DedeYita

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, İstanbul
Daha fazla  
Skyrim çok duydum ama hiç oynamadım. Oyunun videosunu da izlemedim. Oynamaya değer mi?

Ben de aynı şekilde yola çıktım. Orta çağ oyunlarından nefret ederim, sevemedim bir türlü. İlk bölümde silip attım oyunu. Size kalmış, ön bakış videolarına bakıp oynayıp, oynamamak size kalmış.

İngilizceniz yeterliyse kesinlikle oynanmalı.

Ben de başta ön yargıyla yaklaşıyordum, içine girince sevdim. Ayrıca oyunu modlaması oyundan daha zevkli. Böyle de bir yanı var.

@@ayçöreğ Türkçe çeviriler mevcut.

Ben de başta ön yargıyla yaklaşıyordum, içine girince sevdim. Ayrıca oyunu modlaması oyundan daha zevkli. Böyle de bir yanı var.

@@ayçöreğ Türkçe çeviriler mevcut.
Oyunu Türkçe yapıp 2 arkadaş 2 hafta sonra başlamayı düşünüyoruz. 2mizde single player oynayacağız. Hangi sürümünü önerirsiniz. Gördüğüm kadarıyla 2-3 farklı sürümünü var.

Önyargılı biri olduğum için yüklemeden önce sıcak bakmıyordum ama yükledikten sonra baya beğendim. Kendine okçu, büyücü, suikastçı, hırsız, savaşçı buildleri yapabilirsin. Ana görevlerin dışında Hırsızlar Loncası, Karanlık Kardeşlik gibi oluşumların görevleri de var onlar çok iyi. Bence oyunun tek sıkıntısı dövüş mekaniklerinin kötü olması.

Standart ve Legandary edition var ben legandary olan sürümünü almanızı öneririm tüm DLC leri içeriyor.

@@DedeYita The Elder Scrolls V Skyrim almanızı öneririm. The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition almaya değer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…