Skyrim oynanmalı mı?

Ben de aynı şekilde yola çıktım. Orta çağ oyunlarından nefret ederim, sevemedim bir türlü. İlk bölümde silip attım oyunu. Size kalmış, ön bakış videolarına bakıp oynayıp, oynamamak size kalmış.

Ben de başta ön yargıyla yaklaşıyordum, içine girince sevdim. Ayrıca oyunu modlaması oyundan daha zevkli. Böyle de bir yanı var.

@@ayçöreğ Türkçe çeviriler mevcut.
Oyunu Türkçe yapıp 2 arkadaş 2 hafta sonra başlamayı düşünüyoruz. 2mizde single player oynayacağız. Hangi sürümünü önerirsiniz. Gördüğüm kadarıyla 2-3 farklı sürümünü var.

Önyargılı biri olduğum için yüklemeden önce sıcak bakmıyordum ama yükledikten sonra baya beğendim. Kendine okçu, büyücü, suikastçı, hırsız, savaşçı buildleri yapabilirsin. Ana görevlerin dışında Hırsızlar Loncası, Karanlık Kardeşlik gibi oluşumların görevleri de var onlar çok iyi. Bence oyunun tek sıkıntısı dövüş mekaniklerinin kötü olması.

Oyunu Türkçe yapıp 2 arkadaş 2 hafta sonra başlamayı düşünüyoruz. 2mizde single player oynayacağız. Hangi sürümünü önerirsiniz. Gördüğüm kadarıyla 2-3 farklı sürümünü var.
Standart ve Legandary edition var ben legandary olan sürümünü almanızı öneririm tüm DLC leri içeriyor.

Kolay gelsin :D

How long is The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition?

1.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı