Skyrim oynarken akarsu ve orman ard arda anlık yok olup geri geliyor

Konoha

Hectopat
Yer
Konya
Arkadaşlar, Skyrim oynarken akarsuların yanındayken sanki akarsular ard arda anlık olarak yok olup geliyormuş gibi bir hata oluyor. Bu akarsu sesleriyle birlikte olunca rahatsız edici bir hal alıyor. Sorun sadece bu olsa çok büyük sıkıntı yaratmazdı ama sular böyle bir hata içerisinde iken gerek ormanda karşılaştığım diğer canlılar olsun gerekse benim karakterim olsun bazen bu hatayla senkronize bir biçimde havaya yükselip düşmeler yaşıyor.

Bazen yolda yürürken birden sanki akarsudaymış gibi yüzme pozisyonu alıyor. İşin ilgincide sorunu daha iyi anlatabilmek için frapsle kayıt alıyım diye düşünmüştüm kaydı başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor sorunsuzca oynuyorum ama durdurunca sorun tekrar başlıyor. Bir bilen ya da fikri olan bir şeyler önerebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Ama oyun güncel, steam üzerinden silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun fps ile alakalıymış. Sabitleyince sıkıntı çözüldü. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada yazıları düzelten yetkili arkadaşa da teşekkür eder ve düzeltmek zorunda kaldığı için de ondan özür dilerim. Yalnız , yanlış anlaşılmayayım ama bir hususu da ben düzeltmek isterim. Doğru yazımı "ard arda" değil "art arda" şeklindedir. İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı