Arkadaşlar, Skyrim oynarken akarsuların yanındayken sanki akarsular ard arda anlık olarak yok olup geliyormuş gibi bir hata oluyor. Bu akarsu sesleriyle birlikte olunca rahatsız edici bir hal alıyor. Sorun sadece bu olsa çok büyük sıkıntı yaratmazdı ama sular böyle bir hata içerisinde iken gerek ormanda karşılaştığım diğer canlılar olsun gerekse benim karakterim olsun bazen bu hatayla senkronize bir biçimde havaya yükselip düşmeler yaşıyor.
Bazen yolda yürürken birden sanki akarsudaymış gibi yüzme pozisyonu alıyor. İşin ilgincide sorunu daha iyi anlatabilmek için frapsle kayıt alıyım diye düşünmüştüm kaydı başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor sorunsuzca oynuyorum ama durdurunca sorun tekrar başlıyor. Bir bilen ya da fikri olan bir şeyler önerebilirse sevinirim.
Bazen yolda yürürken birden sanki akarsudaymış gibi yüzme pozisyonu alıyor. İşin ilgincide sorunu daha iyi anlatabilmek için frapsle kayıt alıyım diye düşünmüştüm kaydı başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor sorunsuzca oynuyorum ama durdurunca sorun tekrar başlıyor. Bir bilen ya da fikri olan bir şeyler önerebilirse sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: