Skyrim SE ejdarhalar gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Merdcan231

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
152
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Skyrim SE oynuyorum oyunu çok defa bitirdim ve tekrar aynı başlangıçla uğraşmamak için alternate start moduyla şehre geldim yani orada bir gemi ile geldin var onu seçtim. Ama sorun şu ben hiç ejderha rastlamadım ejderha yerleri buldum ama içinde ejderha yok nidalarda yok ama nidaların olmayacağını tahmin ettim fakat ejderhada yok. Ejderhalar için daha önce bir mod indirdim ama ejderhalar olmayınca sildim fakat değişen bir şey olmadı.
 
Dragonborn olana ejderha çıkmaz oyunda 2 3 saat ana hikaye oyna o zaman gelirler.

Sorun şu ana hikaye yok yani mesela normal başlangıçta biraz kastıktan sonra bizi dağdaki nida hocalarına yolluyor öyle bir şey yok gittim hatta oraya, öyle konuşa bastım 2 cümle diyorlar o kadar oda ben bir şey diyemiyorum. Bir de bana göre bu sorunun sebebi hani akçay da bir ejderha saldırısı oluyordu bizde oraya gidip ilk ejderhayı kesiyorduk onu yapmadığım için bence ejderha çıkmıyor ben bir şekilde bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Bir de şansıma rastgele yolla demiştim hangi şehiri sorduğunda beni miğferyeliye yolladı o yüzden görev alamıyorum anca lejyona katılsam gibi geliyor bir de şu an 33 Level'im yani bayadırda oynuyorum bu safeyi.
 
Alternatif başlangıç modları yüklediysen kendi başına Helgen'e gitmen gerekiyor ana hikayeyi başlatmak için. Yoksa ejderha çıkmıyor.

Skyrim_map_Helgen.jpg
 
Alternatif başlangıç modları yüklediysen kendi başına Helgen'e gitmen gerekiyor ana hikayeyi başlatmak için. Yoksa ejderha çıkmıyor.

Öyle mi diyorsun birazdan girdiğim zaman deneyeceğim teşekkür ederim bir de bu oldu 2 :D
Bir de hazır konu varken bana adam gibi bir Türkçe yama lazım kullandığım yama en fazla %30 çevirmiş daha yetenek ağacı bile Türkçe değil.
 

Geri
Yukarı