Neden oldu anlamadım, Xbox uygulamasından oynuyorum bu arada. Platform PC. Mods kısmı gitti, NMM de kullanıyorum. Neden böyle olmuş olabilir, bu sorunu yaşayan var mı hiç?
Anniversary DLC'si gerekli değil oyun son sürüm olması yeterli (1.6 diye geçiyor oyunun sürümü). Oyunun data klasöründe 3 adet sseturkish isimli dosyalar olacak onları sil. Sonra bu modu kur. Attığım linkde aşağıda kurulum talimatı var onu uygula sorunun düzelecek.
Anniversary DLC'si gerekli değil oyun son sürüm olması yeterli (1.6 diye geçiyor oyunun sürümü). Oyunun data klasöründe 3 adet sseturkish isimli dosyalar olacak onları sil. Sonra bu modu kur. Attığım linkde aşağıda kurulum talimatı var onu uygula sorunun düzelecek.
Hocam konuyla alakasız olabilir ama. Ben Anniversary Edition almadım ama SKSE indirirken bana Anniversary sürümünü indir diyor. Mod sürümleri de kırmızı kırmızı gözüküyor garip bir hâl aldı.