Skyrim SE mi yoksa Skyrim mi?

CaptainHunter

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Aradaki tek fark herhalde görüntü. Görüntü için 37 lira verilir mi(şu an indirimde)? Yoksa direk normal Skyrim mi almalıyım?

Special Edition al keyfine bak. Daha performanslı Oldrim'den. Modlama konusunda da aklına gelebilecek her türlü modu bulabilirsin. Eskiden olduğu gibi çok fark yok SE ile Oldrim arasında.

Yeni başladığını varsayıp, modlama işinde en ince ayrıntısına kadar girmeyeceğini de göz önünde bulundurup Special Edition alman daha mantıklı geliyor. Çok daha stabil. Uğraşılmaz Oldrim'in performans sorunlarıyla.

Ben de aynı kararsızlıktayım. Special Edition da modlanabiliyor. Sadece normal Skyrim'e göre daha az mod var daha yeni olduğu için. Special Edition'un grafikleri daha iyi, buglar giderilmiş ve DLC'ler dahil. Normal Skyrim'e DLC'ler dahil olsa onu almanızı önerirdim ancak DLC'ler oyunjn büyük bir kısmı olduğu için SE en mantıklısı. SE 37 TL iken kimse Legendary almaz 75-115 TL'ye. Kesin alacaksanız SE alın. Ben almaktan emin değilim. Almaktan emin olursam SE alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı