Skyrim SE mod önerisi

Loot dışındakileri bilmiyorum.
BethINI'yi bilgisayarınızda istediğiniz bir yere koyabilirsiniz. Yapmanız gereken MO2 ve Skyrim kapalıyken bu uygulamayı çalıştırmak ve istediğiniz şekilde ayarlamak.
Loot zaten çok basit, MO2'den çalıştırıp modları sıralıyor ve hata var mı diye bakıyorsunuz.
SSEEdit'i çok bilmenize gerek yok, videosunu izleyerek biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Kısacası; Loot'u çalıştırdıktan sonra bazı modların altındaki ibare ile size SSE ile otomatik temizlemenizi söylecek. Sizde tek tek SSEEdit'in otomatik temizleyicisi açıp Loot'da söylenen modları temizleyeceksiniz.

Loot dışındakileri bilmiyorum.

Bu arada kesinlikle can sungur ile Skyrim modluyorum serisinden bakarak modlamaya yapmayın. Nmm aşırı eski ve bir yerden sonra fazla mod girince kaldırmıyor. Dediğim gibi MO2 başta biraz karışık gelebilir isterseniz Vortex kullanın loot da var içinde fakat çok fazla mod kurmayı hedefliyorsanız MO2 daha iyi. Ama benim attığım paketi Vortex ile sorunsuz kullanabilrisiniz.

Bu arada kesinlikle can sungur ile Skyrim modluyorum serisinden bakarak modlamaya yapmayın. Nmm aşırı eski ve bir yerden sonra fazla mod girince kaldırmıyor. Dediğim gibi MO2 başta biraz karışık gelebilir isterseniz Vortex kullanın loot da var içinde fakat çok fazla mod kurmayı hedefliyorsanız MO2 daha iyi. Ama benim attığım paketi Vortex ile sorunsuz kullanabilrisiniz.
Vortex'e hiç girişmesin, arayüzü MO2'ye göre çok kötü.

Bethını'yi bilgisayarınızda istediğiniz bir yere koyabilirsiniz. Yapmanız gereken MO2 ve Skyrim kapalıyken bu uygulamayı çalıştırmak ve istediğiniz şekilde ayarlamak.
Loot zaten çok basit, MO2'den çalıştırıp modları sıralıyor ve hata var mı diye bakıyorsunuz.
Sseedit'i çok bilmenize gerek yok, videosunu izleyerek biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Kısacası; Loot'u çalıştırdıktan sonra bazı modların altındaki ibare ile size SSE ile otomatik temizlemenizi söyleyecek. Sizde tek tek Sseedit'in otomatik temizleyicisi açıp Loot'da söylenen modları temizleyeceksiniz.

Tamamdır cok teşekkür ederim bilgiler ve modlar icin.

Tamamdır MO2 ile mod yükleme yaparim.

Çoğu Mod'un nasıl kurulacağı ve kullanılacağı kendi sayfalarında zaten yazmakta. Bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaya çalışırım.

Tamamdır tekrardan çok teşekkürler.

Vortex'e hiç girişmesin, arayüzü MO2'ye göre çok kötü.

Kişisel tercih fakat ilk kez modlayacaklar için Vortex daha basit. Ben ilk başta Vortex ile başladım tık tık kullandım fakat 1ay önce 750 modlu bir paket denemesi yaptım o düzeyde MO2 daha başarılı. Başta MO2 olursa ustalaşınca iş kolaylaşır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu kanaldan bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı