Skyrim SE'de ne yapılabilir?

Arkadaşlar 37 saat oynadım. Ana hikaye bitti. Bülbül zırhını aldım. Ama zırh yetersiz gibi geliyor. Daha iyi bir hafif zırhı nerden bulabilirim? Veya yay veya kılıcı. Orman Elfi oynuyorum. Bazı şeylerden tek yiyorum. Daedric falan ağır zırh diye biliyorum. Bir de at alayım mı? Atım hala yok. YouTube'da birinde geyiğe benzer birşey görmüştüm mesela. Ne yapabilirim gelişmem lazım? Yardım edin.

Skyrim mod yüklemeye çok elverişli bir oyun. Bundan 3-4 sene önce yaklaşık 70 GB boyutunda modum vardı. Ayrıca yan görevlerini yapmanızı öneririm. Örnek vermek gerekirse, başka bir krallıkta bulunan kralın yan görevlerini yapıp başka krallıklara kuşatma düzenleyebilirsin. (oyunda verebileceğim en ufak örnek)

37 saat çok az bu oyun için. Bitirme kafasında oynamışsın muhtemelen tavsiyem yan görevleri yap. Sonra farklı ırkları ve yetenekleri dene. Sonra zevkine göre ufaktan ufaktan modlamaya başlarsın.

Tılsım (enchanting), simya (alchemy) ve başkalaşım (alteration) büyülerinde gelişmeye çalışın daha dayanıklı olmak için. Ana göreviyle konuşulan bir oyun değil Skyrim. Yapılacak en basit şeydir ana görev. Sayısız yan görev ve hikaye açılmıştır zaten ana hikayede ilerlerken. Vakit geçirin onlarla.

37 saat çok az bu oyun için. Bitirme kafasında oynamışsın muhtemelen tavsiyem yan görevleri yap. Sonra farklı ırkları ve yetenekleri dene. Sonra zevkine göre ufaktan ufaktan modlamaya başlarsın.

Modlamaya başlıyorum. Ayrıca oyunu bitirdiğimi sonradan öğrendim. Amacım bitirmek değil, eğlenmek. Witcher'da dönme kombosu falan vardı. Öyle kombolar araştırıyorum. Örneğin bülbül zırhı için bütün gün oynamıştım. Öyle bir zırh var mı, veya beni güçlendirecek bir şey? @borusan12 @HeraldV
Önerdiğiniz mod var mı? Oyunun amacını çok değiştirmesini sevmiyorum. Ama yaralı veya combat için bildiğiniz bir mod var mı?

Hocam, youtube'da bir sürü mod rehberleri var, türlü türlü modlar öneriyorlar oralara bakın derim.

1-2 sene önce bu rehber bana yardımcı olmuştu. Burayı bitirdikten sonra nexusmod'ta en fazla yüklenenden sırala. Çok güzel modlar var. Bu arada oyunun amacını değiştirmezsiniz ama eski başlangıçı veya hikaye düzenini geliştiren modlar var. Onları kurup yeni bir oyun yapabilirsin. Gerçekten 600 mod'dan sonra skyrimden bir şey kalmamıştı oyunda hikaye dışında. Ciddi bir değişim oluyor ve gerçekten değiyor.
Şu anlık 184 saatim var fakat +150 saat modlamam da kesinlikle vardır Yeni laptop aldığım için hiç bir şeyi taşıyamadım. 120gb ediyordu, biraz abartmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…