Skyrim SE'de ne yapılabilir?

Benim internet işi bir olsun buraya bir rehber yapmayı düşünüyorum kendi tecrübelerimle. Mod listesi hala elimde var zaten save ile. Sadece her şeyi indirmesi gereken bir internet lazım. Listede fazlaca mod var ve 920mx i5 8.nesil laptopta çok iyi çalıştı. Evde en kötü o vardı. Kesinlikle oynanacak seviyedeydi.

Benim internet işi bir olsun buraya bir rehber yapmayı düşünüyorum kendi tecrübelerimle. Mod listesi hala elimde var zaten Save ile. Sadece her şeyi indirmesi gereken bir internet lazım. Listede fazlaca mod var ve 920MX i5 8.nesil laptopta çok iyi çalıştı. Evde en kötü o vardı. Kesinlikle oynanacak seviyedeydi.

Arkadaşım mod için Save'ni silmen lazım dedi. Ama ben oynarken mod yapıyorum, bir şey olmuyor. Gerekli mi?

Arkadaşım mod için Save'ni silmen lazım dedi. Ama ben oynarken mod yapıyorum, bir şey olmuyor. Gerekli mi?

Hayır, Save değiştirmeniz gereken mod sayısı çok az, hatta neredeyse yok kadar az. Vakat bazı modları kaldırırsanız sonra save bozulabilir.

Maalesef çoğu geniş çaplı mod için yeni bir tecrübe lazım. Korkmana gerek yok. Ben defalarca yeniden başladım. Modlardan birinde 10+ üstü oyun başlangıcı var. İstediğini seçebiliyorsun. Bu sadece bir örnek :) Modlama tamamladığında zaten grind yapman gereken bir oyun olmayacak. Sadece içerik değil quality life modları da yükleyeceksin.
Hayır, Save değiştirmeniz gereken mod sayısı çok az, hatta neredeyse yok kadar az. Vakat bazı modları kaldırırsanız sonra save bozulabilir.
Evet fakat modladıktan sonra vanilla save'imde zevk alamamıştım. :/

Maalesef çoğu geniş çaplı mod için yeni bir tecrübe lazım. Korkmana gerek yok. Ben defalarca yeniden başladım. Modlardan birinde 10+ üstü oyun başlangıcı var. İstediğini seçebiliyorsun. Bu sadece bir örnek :) modlama tamamladığında zaten grind yapman gereken bir oyun olmayacak. Sadece içerik değil quality Life modları da yükleyeceksin.

Evet fakat modladıktan sonra vanilla Save'imde zevk alamamıştım. :/

Steam rehberindeki modlarda, Save'yi bozan mod var mı? Gitmesini istemem karakterimin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı