Skyrim SE'de ne yapılabilir?

Skyrim'de ENB daha çok ışık kaynaklarını ve gölgeleri arttırmak, derinlik kazandırmak için kullanılıyor. Güçsüz kartlarda bu özellikler çok fazla FPS kaybına yol açıyor. Oyunu oynamak dışında bir amacınız yoksa gerek yok ENB'e 1060'dan düşük kartlarda.

Reshade kullanırsan daha iyi olabilir senin için. Onu bir araştır ben denemedim. Attığım rehberde de enb var. Dediğim gibi laptopta sıkıntı olmadı ama sende ne olur bilemiyorum :)
Skyrim'de ENB daha çok ışık kaynaklarını ve gölgeleri arttırmak, derinlik kazandırmak için kullanılıyor. Güçsüz kartlarda bu özellikler çok fazla FPS kaybına yol açıyor. Oyunu oynamak dışında bir amacınız yoksa gerek yok ENB'e 1060'dan düşük kartlarda.
Bencede.

30 mod falan kurmuştum oynadığımda.
Bu video da güzel modlar önerilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı