Skyrim Special Edition alınır mı?

contraiNN

Hectopat
Daha fazla  
2 Kez bayıla bayıla Witcher 3, tek sefer ise Witcher 1 ve 2'yi bitirdim. Witcher 3'ün bütün görevlerini, bütün kontratları, canavar yuvalarını vs. bitirdim. Steam hesabımda 100 TL var. 5 gün sonra Steam yaz indirimleri başlayacak. Witcher 3'den aldığım keyifi Skyrim oynarken alabilir miyim? 45 TL verip alınır mı? Yoksa yaz indirimlerini bekleyip bütçemi indirimdeki başka oyunlara mı saklamalıyım? Malum Steam yaz indirimleri çok uygun oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim anlatılmaz, alırsın ve hiç bitmeyecek bir sonsuz yolculuğa çıkarsın. Çünkü çok büyük bir evren, müthiş bir hikaye, inanç, mitoloji gibi ögeleri içinde barındıran muazzam bir kurgusal evrene sahip olduğu gibi, oyunda yapabileceklerinin sınırı yok yani gerekli modlarla kendini Thor bile yapabilirsin. Ayrıca Witcher 3 ile karşılaştırmak Skyrim'e hakaret olur.

Skyrim anlatılmaz, alırsın ve hiç bitmeyecek bir sonsuz yolculuğa çıkarsın. Çünkü çok büyük bir evren, müthiş bir hikaye, inanç, mitoloji gibi ögeleri içinde barındıran muazzam bir kurgusal evrene sahip olduğu gibi, oyunda yapabileceklerinin sınırı yok yani gerekli modlarla kendini Thor bile yapabilirsin. Ayrıca Witcher 3 ile karşılaştırmak Skyrim'e hakaret olur.
Witcher 3' le karşılaştırmak hakaret mi olur? Yapma abi Witcher bu ya. Hemde 3 :D

Witcher 3' le karşılaştırmak hakaret mi olur? Yapma abi Witcher bu ya. Hemde 3 :D
Bende Skyrim'e yeni başladım ilk 4 saatini oynamışımdır, eğer ben sadece ana görev değil yan görevleride sömürürüm diyorsan o kadar çok görev varki anlatamam. İnsanlar diyordu Skyrim 200 saat bile sürebilecek bi oyun diye yok artık diyordum. Daha oyunun ilk 1 saatinde o kadar çok yan görev açıldı ki ne yapacağımı bilemedim gerçekten. Oynanış olarak zaten eski bir oyun olduğunu belli ediyor. Combat tarafında ve harita tasarımında kesinlikle Witcher3 diyebilirim. Ama hikaye bakımından 4. saatte bile Skyrim derim.

Special Edition satın aldım ama steam kütüphanesinde ki dlc ler kısmında göremedim Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire bunları. Oyunu indirince mi gelecekler acaba?
Special Edition'da oyun içerisine mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı