Çok ama çok merak ettiğim oyunlardan biri olan Skyrim'i aldım henüz 2 gün önce. Fakat oyun 60FPS şeklinde çalışıyor sadece. Her şeyi denedim fakat hala bir çözüm bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Epic Games üzerinden satın aldım.
Çok ama çok merak ettiğim oyunlardan biri olan Skyrim'i aldım henüz 2 gün önce. Fakat oyun 60FPS şeklinde çalışıyor sadece. Her şeyi denedim fakat hala bir çözüm bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Epic Games üzerinden satın aldım.
Modsuz, sağlıklı bir çözümü var mıdır bunun? Daha önce hevesle almıştım fakat 60 FPS'ye kilitli diye iade etmek zorunda kaldım. Başkalarının videolarına bakınca hiçbirinde FPS kilitli olduğunu görmüyorum.
FPS limitini kaldırmamanız tarafındayım. Çünkü kaldırdığınız zaman oyunun fiziklerinde sıkıntı çıkıyor. Örneğin suyun olmadığı yerde su sesi gelmesi gibi vs..
Ama kaldırmak isterseniz ve Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız düşey senkronizasyon ayarı var. Nvidia denetim masasından bu ayarı kapatın FPS limiti büyük ihtimalle kapanır.