Skyrim Speciel Edition Modu Yükleme

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
Skyrim Speciel Edition modlaması hakkında profesyonel bir kişiye ihtiyacım var. Bu konuda yüksek düzey bilgisi olan arkadaşlar benim listemden birbiriyle uyumsuz olan modları tespit edebilirse sıkıntı yaşatacak çok memnun olurum. Oyunu ilk defa oynayacağım için problemle karşılaşmak istemiyorum.

Kullandığım yazılımlar:

SKSE
LOOT

mods.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu modsuz oynamayı denedim ama grafikleri ve bazı şeyleri çağın çok gerisinde gözüme battığı için oynayamadım. Bu yüzden modlamak işine giriştim.
En azından Whiterun'a kadar gelmenizde ve oradaki kralla konuşmanızda fayda var. Oraya kadar zaten grafikler dışında da fikir ediniyorsunuz.

- şehrin davranışları
- dövüş mekanikleri
- büyü ve level mekanikleri
- NPC'lerin size karşı turumu
- manzarada detaylar gibi konularda "bence şurası şöyle olsa daha güzel olurdu" demeye başlıyorsunuz.

Sonrası için size yardımcı olabilirim sanırım. 2017 yılında 220 modluk bir arşiv yapmıştım. Bu arşivi yaparken kendime bir grup kurallar listesi oluşturmuştum. Bu kuralları geçemeyen mod, listeye giremiyordu.

Ayrıca Reshade, ini düzenlemeleri ve grafik sürücüsü V-Sync'i gibi başka ayarlar da yapmıştım. O listeyi eve gidince ve bulabilirsem burada paylaşayım.
Oyunu modsuz oynamayı denedim ama grafikleri ve bazı şeyleri çağın çok gerisinde gözüme battığı için oynayamadım. Bu yüzden modlamak işine giriştim.
En azından Whiterun'a kadar gelmenizde ve oradaki kralla konuşmanızda fayda var. Oraya kadar zaten grafikler dışında da fikir ediniyorsunuz.

- şehrin davranışları
- dövüş mekanikleri
- manzarada detaylar gibi konularda "bence şurası şöyle olsa daha güzel olurdu" demeye başlıyorsunuz.

Sonrası için size yardımcı olabilirim sanırım. 2017 yılında 220 modluk bir arşiv yapmıştım. Bu arşivi yaparken kendime bir grup kurallar listesi oluşturmuştum. Bu kuralları geçemeyen mod, listeye giremiyordu.

Ayrıca Reshade, ini düzenlemeleri ve grafik sürücüsü V-Sync'i gibi başka ayarlar da yapmıştım. O listeyi eve gidince ve bulabilirsem burada paylaşayım.

Çözüm

- şehrin davranışları
- dövüş mekanikleri

Bendeki güncel liste bu şekildedir. Daha güzel bir listeniz varsa atarsanız sevinirim. Cevaplarınız içinde teşekkür ederim.
Aslında modların linklerini de paylaşsan ve sorunlu olanların da üzerini çizsen rehber konu oluşturabilirsin.

Tamamen bitirdiğim zaman modlamak işini rehber konu açıcam bilgilerim tazeyken.
Aynı işe yarayan birden fazla mod kurma. Örneğin "Enhanced Lights and FX" modu ile "Realistic Lightning Overhaul" çakışabilir. LOOT programı zaten sıkıntı yaratacak modları otomatik olarak tespit edip seni uyaracaktır. Ayrıca Nexus Mod Manager kullanmanı tavsiye ederim, sıkıntı çıkartan bir mod olduğunda rahatlıkla kaldırabilirsin.

Üzerine yazdıgımız modlarda problem çıksa bile loot göstermiyor. Mesela flora overhaul'u noble 2K üzerine yazmak zorundasın.

Dosya Ekleri

• mods v1.jpg
    mods v1.jpg
    235,8 KB · Görüntüleme: 66
  • mods v2.jpg
    mods v2.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı